Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Trendy Hooliguns

Oι "Trendy Hooliguns" είναι ένα φρέσκο μουσικό πολυδιάστατο θορυβώδες σχήμα με εμφανή σατυρική κατεύθυνση που αποτελείται από πέντε μέλη (φωνητικά, δύο κιθάρες, μπάσο και drums). Έκανε τα πρώτα του βήματα λαμβάνοντας μέρος στο μουσικό διαγωνισμό MAD FOR BANDS CONTEST 2006 όπου και διακρίθηκε καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση με το τραγούδι ΄΄η ανάσα μου΄΄ το οποίο εμπεριέχεται στην επίσημη συλλογή του διαγωνισμού που κυκλοφόρησε από το περιοδικό Free τον Αύγουστο του 2007.
Το πρώτο τους cd με τίτλο «ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΧΑΖΩΝ» κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2008 από την ALPHA RECORDS με συμμετοχές από το ΠΛΟΚΑΜΙ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ και από τον raper TUS. Έχουν συμμετάσχει στο cd του Πλοκαμιού του καρχαρία «the thurd» που κυκλοφόρησε από την atlantis records 2008 αλλά και στην ροκ συλλογή «Όλοι σας και μόνοι μας» από την alpha records 2009. Tον Ιούνιο του 2009 συμμετείχαν στο τραγούδι με τίτλο «Το ‘χασα» στην πρώτη δισκογραφική δουλειά του TUS με τίτλο ”Looney TUS” που κυκλοφόρησε σε όλα τα δισκοπωλεία από την Lyra/Panvox. Επίσης έχουν κυκλοφορήσει σε μορφή free download από την ιστοσελίδα τους www.trendyhooliguns.gr 3 ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές με τίτλους “βόλιουμ έξι” (2008), tus vs trendy hooliguns 0% (2009) και “τα πεταμένα” (2010), τις οποίες κατέβασαν πάνω από 30.000 άτομα.
Οι TRENDY HOOLIGUNS έχουν συμμετάσχει σε festival όπως ROCK HARD ”GREEK GOD’S OF METAL” FESTIVAL 2009, METAL HEALING 2008, ATHENS TUNING SHOW 2007, MAD AWARDS 2007, AGREENIOFEST 2010, ANORIMO FEST 2010, JAMMIN G FEST 2010 κ.ά καθώς επίσης έχουν εμφανιστεί επανειλημμένα σε μαγαζιά όπως το ΣΦΕΝΤΟΝΑ, GAGARIN, FUZZ CLUB, ΟΞΥΓΟΝΟ, SIN CITY, EIGHTBALL, ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, AN CLUB, RODEO, JASMIN, ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΣΥΡΜΟΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ κ.ά. με καλλιτέχνες όπως ο Λάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μπεμπέκος, Μιχάλης Κακέπης κ.ά αλλά και συγκροτήματα όπως Ημισκούμπρια, Ανώριμοι, Ρόδες, Αρτέμης-Ευθύμης, Rotting Christ, Hannibal, Psycochoke, Mωρά στη φωτιά, Ska Bangies, Suave Gap κ.ά. Επίσης έχουν εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές και festival σε πολλά μέρη της Ελλάδας όπως Θεσσαλονίκη, Δράμα, Κάρπαθο, Γιάννενα, Αγρίνιο, Ναύπλιο κ.α.
Έχουν εμφανιστεί αρκετές φορές σε εκπομπές του μουσικού καναλιού MAD TV (που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι μας στο youtube) με videoclip τραγουδιών από το «ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΧΑΖΩΝ» να προβάλλονται σε καθημερινή βάση. Έχουν εμφανιστεί επίσης με μεγάλη επιτυχία στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” στον ANT1 ερμηνεύοντας το κομμάτι ”οι μπάτσοι είναι καλά παιδιά”. Παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία τη σεζόν 2009-10(που θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν) την εκπομπή “mind the hooliguns” στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του www.mindradio.gr όπου και αποτελεί μόνιμο χορηγό επικοινωνίας στις live εμφανίσεις τους. Έχουν συνεργαστεί με μορφή χορηγίας επικοινωνίας είτε συνεντεύξεων με πολλά περιοδικά (Rock Hard, Metal Hammer κ.α.) και e-magazines (e-rock.gr, metahead.gr, devilhorns.gr, tvxs.gr, myvibes.gr, troktiko.com κ.α.). Οι διαδικτυακοί τόποι που δραστηριοποιούνται έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα όπως www.myspace.com/trendyhooliguns (210.000 views), www.facebook.com/trendyhooliguns (4.000 friends) καθώς επίσης και το κανάλι τους στο youtube (500.000 views). Όλα τα παραπάνω φαίνονται αναλυτικά στον διαδικτυακό τόπο της μπάντας www.trendyhooliguns.gr .
Αναμένεται η κυκλοφορία του δεύτερου ολοκληρομένου lp τους μέσα στο 2010 με τίτλο “Χωλέτρα” στο οποίο και συμμετέχουν ο Δημήτρης Μεντζέλος από τα Ημισκούμπρια στο κομμάτι “είσαι τρελός”, οι Ανώριμοι στο τραγούδι “κακία βλακεία” καθώς επίσης και μια ιδιότυπη διασκευή του τραγουδιού “Ακροβατώ” του γνωστού τραγουδιστή Βαλάντη. Έχει κυκλοφορήσει από τον Ιούνιο του 2010 το promo videoclip του δίσκου “Χωλέτρα” με τίτλο “Ουάλα Ουάλα” το οποίο στις 3 εβδομάδες από το upload έφτασε στα 5.000 views. Το cd αυτό θα αποτελέσει την τέταρτη δισκογραφική προσπάθεια του τραγουδιστή του σχήματος ΣΕΞΠΥΡ (sony, legend) ο οποίος έχει πολυετή συνεργασία σε επίπεδο παραγωγής με το συγκρότημα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ. Το 2012 κυκλοφορούν διαδικτυακά το "Realese The Kraken".


Realese The Kraken (2012)
Tracklist:
1. The Intro Of The Kraken
2. Ξέρεις Ποιος Είμαι Εγώ;
3. Περίεργη Ζωή
4. Παίζει Πρόβλημα feat. Σπύρος Γραμμένος
5. Δείξε Μου Το Πρόσωπο Σου feat. Show Your Face
6. Ένας Άντρας Με Ανάγκες
7. Πάρε Τον Παπά
8. Release The Kraken
9. Looser
10. Κύριε Πρωθυπουργέ
11. Μαύρος Ήλος "Το Τραγούδι Μου"
12. L.S.D.
13. Trendy Hooliguns Vs. Sorrowful Angels
14. Απανθράκωση


Download:Realese The Kraken


Χολέτρα (2010)
Tracklist:
1. Φιλαράκι (intro)
2. Δεν είμαι καλά
3. Κάνει καλό
4. Ακροβατώ
5. Νιώθω ντροπή
6. Άλφα άλφα
7. Κακία Βλακεία (feat. Ανώριμοι)
8. ΟΥΑΛΑ ΟΥΑΛΑ
9. Γαμώ το στρατό
10. Είσαι τρελός (feat. Δημήτρης Μεντζέλος)
11. Ξυπνάτε ρε, πεθαίνω
12. Παλικάρι (feat. Funky Monkey)
13. Κατάλαβες
14. Στο έλεος των σκουπιδιών
15. Χολέτρα


Download:Χολέτρα


Το Ξύπνημα Των Χαζών (2009)
Tracklist:
1. Μωρή
2. Πιτσίνι
3. Τό 'χασα
4. Η Ανάσα Μου
5. Βιολέτα
6. Ψωμί Κρεμμμύδι
7. ...Είναι Καλά Παιδιά
8. Ζητάω Παρέα
9. Wanna Be Ganngster (Feat. TUS)
10. Peter Παν
11. Trendy Hooliguns
12. Άντε Ξεκουμπίδια
13. Άγχος
14. Είσαι Μια Πρόκα (Feat. Μαυρίλος)
15. Θα Σε Χτύσω Μέσα

Download:Το Ξύπνημα Των Χαζών

1 σχόλιο:

Βασίλης είπε...

To link για το "Το ξυπνημα των χαζων" δεν λειτουργει...