Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Κέρινοι Και Ρει - Δισκογραφία

Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 1998 οταν ο Τάσος ένιωσε την ανάγκη δημιουργίας μιας μπάντας. Το θέμα ομώς ήταν ότι εκείνη την περίοδο, το κιθαριστικό δίδυμο είχε χωριστεί, μιας και ο Μανώλης βρισκόταν στην Αγγλία για σπουδές. Για το λόγο αυτό και μην έχοντας άλλη λύση, ο Τάσος αποφάσισε να αναζητήσει άκαρπα όπως αποδείχτηκε άλλους συνεργάτες.Το Δεκέμβριο,και ενώ ο Μανώλης βρίσκεται Ελλάδα για τις διακοπες των Χριστουγέννων, μετά απο μια σειρά προβών σε επίπεδο jamαρισματος με φίλους γίνεται το πρωτοlive με το Μανώλη στα τύμπανα(!!!!) και με όνομα ‘’Κερί ειν’οι καιροί’’ τον Ιανουάριο του ’99.Η αναχώρηση του Μάνου στις αρχες του Φεβρουαριου για Αγγλία παγωνει τα πράγματα.Όχι για πολύ όμως αφού αποφασιζει 15 μέρες αργοτερα να γυρίσει στην Ελλάδα και να ασχοληθεί σοβαρά με τη μπάντα.Τη θέση του μπασίστα δεν άργησε να καλύψει ο Γιάννης, κιθαρίστας εως τότε σε διάφορα group.Έτυχε να σπουδάζει την ίδια περιοδο (2001) ηχοληψία και η συνεργασία του με τους Κέρινους ήταν θέμα χρόνου. Ολοκληρωμένη για την ώρα ,η μπάντα, ξεκινάει πολλές πρόβες με σκοπό τα live και τη δημιουργία του πρώτου demo,το οποίο περιείχε 6 κομμάτια και μοιράστηκε σε αρκέτες δισκογραφικές. Η θέση της φωνής μένει και πάλι άδεια,μιας που ο Μ.Δροσινός αποχωρεί απο τη μπάντα.... Μετά την αποχώρηση του Μ.Δροσινού ακολούθησαν πολλες ακροάσεις χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.Μέχρι που σε μια αγγελία μας σε εφημερίδα (2002) απάντησε ο Βασίλης.Η πρώτη δοκιμαστική πρόβα δεν άργησε να κανονιστεί.Από το πρώτο κιόλας κομμάτι (RnR στο κρεββάτι) που παίξαμε καταλαβαμε όλοι οτι δέναμε και είχαμε βρει πλέον τη φωνή των Κέρινων.
Το demo ξαναγράφεται με τη φωνη του Βασίλη προστηθενται πολλα καινούρια κομμάτια και ακολουθουν καθημερινές πολύωρες πρόβες σε δικο μας πια studio.

Φθάνοντας έως το σήμερα μετά απο ζωντανές εμφανίσεις, συνθετική αναζήτηση και ανασύνταξη δυνάμεων, στην μπάντα προστέθηκε και ο Ηλίας στα φωνητικά.
Φθάνοντας έως το σήμερα μετά απο ζωντανές εμφανίσεις, συνθετική αναζήτηση και ανασύνταξη δυνάμεων, στην μπάντα προστέθηκε και ο Χρήστος Ταστσίδης στα τύμπανα.
Κλείνοντας λοιπόν αισίως τα 11 χρονια των Κέρινων ετοιμαστήκαμε για την καινούρια δουλειά μας με τίτλο “Χρόνος” που θα κυκλοφορεί δωρεάν online απο το site μας.


Myspace:http://www.myspace.com/kerinoikairei

Facebook: Kerinoi Kai Rei


Χρόνος (2011)

Tracklist:
1. Χρόνος
2. Ταξίδι
3. Μαγική Αυλή (2002 GR)
4. Χειμώνας
5. Γυναίκα Νύχτα
6. Άσπρο-Μάυρο
7. Παιδιά Της Νύχτας
8. Δεκέμβρης Του '08
9. Στην Πυρά
10. Δραχμή

Doanload:xronos


Χρόνος (promo/2010)

Tracklist:
1. Άσπρο Μαύρο
2. Μαγική Αυλή (2002 GR)
3. Γυναίκα Νύχτα
4. Δεκέμβρης του ‘08
5. Ταξίδι

Download:
Kerinoi_Kai_Rei_-_xronos__2010_.rar


Κέρινοι Και Ρει (2005)


Tracklist:
1. Μαύρος Πρίγκιπας
2. Φλόγα Από Κερί
3. Παιδικό Παραμύθι
4. Ρυτίδα
5. Ραγισμένη Καρδιά
6. Άγγελος
7. Πρέπει Να Βγώ
8. Νοσταλγία
9. Αρνητικά Τα "G"
10. Χειρότερο
11. Πίστεψε Το
12. Να'ταν Ψέμα

Download:
Kerinoi_Kai_Rei_-_Kerinoi_Kai_Rei.rar

Δεν υπάρχουν σχόλια: