Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Grain

Οι "Grain" δημιουργήθηκαν το Φλεβάρη του 2005 στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Κύριο και κοινό χαρακτηριστικό που τους ώθησε στο να φτιάξουν την μπάντα, ήταν η ανάγκη για ανεξάρτητη έκφραση, πέρα από τα πλαίσια του καθωπρεπισμού. Η αποξένωση της μεγαλούπολης. Ο φόβος των περαστικών. Καθώς και η αγάπη για συγκροτήματα όπως οι Joy Division, Metro Decay, Λευκή Συμφωνία, Nirvana, Mudhoney και γενικότερα μουσική των δεκαετιών 80 και 90.

Τα πρώτα live των Grain ξεκίνησαν που αλλού; Εκεί που τα αυτιά θεωρητικά, είναι πιό ανοιχτά απο εκείνα που αρέσκονται σε mainstream
σκουπίδια. Στα Εξάρχεια φυσικά. Σε χώρους αυτοοργάνωσης, στο Νοσότρος, στην λέσχη (υπόγα) της Καλλιδρομίου και σε ανοιχτούς χώρους κυρίως, αλλά και σε συναυλιακούς χώρους στην Αθήνα όπως το After Dark, το Rodeo Club, το Κύτταρο. Παίξανε στη Θεσσαλονίκη, στο στέκι στο βιολογικό και σε άλλα επαρχιακά μέρη όπως η Λάρισα και η Κέρκυρα.

Οι Grain δεν είναι παιδιά του ωδείου. Είναι όλοι τους αυτοδίδαχτοι και όπως και οι ίδιοι λένε: Δεν έχει σημασία τι νότες ξέρεις, μα το τι σε πνίγει.

Έχοντας κυκλοφορήσει ένα ντέμο με 4 τραγούδια το 2009 το οποίο μοιράστηκε απο χέρι σε χέρι στα τέλη του 2011 κυκλοφορεί ανεξάρτητα (D.I.Y - Do It Yourself που λένε!) και η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο "Εδέμ" η οποία διανέμεται σε underground δισκοπωλεία, σε καταλήψεις και ανεξάρτητους χώρους στην τιμή του κόστους της παραγωγής...


Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001724126304

Myspace: http://www.myspace.com/grainmusicgr



Εδέμ (2011)
Tracklist:
1. Η Αλίκη Στη Χώρα Των Θραυσμάτων
2. Πραγματικότητα
3. Μανιασμένη Βροχή
4. Εδέμ
5. Ακούω τα βήματα
6. Νύχτες Δεκέμβρη
7. Χορός
8. Λευκά Κελιά
9. Προσοχή Στο Κενό
10. Λησμονώντας Ένα Χάδι
11. Απέναντι Όχθη (Dead Man Walking)
12. Σ' Αυτή Τη Χώρα
13. Αλλάζουν Τα Πρόσωπα
14. Ταξιδιώτης


Download: Edem


Demo (2009)
Tracklist:
1. Λευκά Κελιά
2. Απέναντι Όχθη
3. Προσοχή Στο Κενό
4. Σ΄αυτή Τη Χώρα


Download:Demo

ΟΥΣΤ - demo (2011)

Το συγκρότημα "Ούστ" δημιουργήθηκε στην Αθήνα και παίζει Alternative Rock, New Wave και Punk με ελληνικό στίχο. Έχουν δώσει αρκετά live στην Αθήνα (An Club, After Dark), μαζί με New Zero Gad, Άτομα 4... Δεν έχουν κυκλοφορήσει κάτι επίσημο ακόμα παρά μόνο σκόρπια τραγούδια από όλη τους την πορεία.


Myspace: http://www.myspace.com/ousttheband

Blog: http://ousttheband.blogspot.com


Tracklist:
Alone
Μπεκρής
Δήθεν
Δολοφονία
Φίλε
Φωτιά
Γιορτή
Ματωμένος Ουρανός
Όλα αυτά
Πένθιμο
Σημάδια
Σκοτεινά
Χώρα του τρόμου
Ζωή χαμένη

Download:ΟΥΣΤ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

3η Εποχή - Δισκογραφία

Το συγκρότημα "3ηΕποχή" δηµιουργήθηκε στις αρχές του 2000 στο Αίγιο. Το 2004 κυκλοφόρησαν ένα promo cd με 11 τραγούδια ενώ το 2011 επιστρέφουν με άλλο ένα demo με τίτλο "Φονική Μηχανή". "Εκτός απο όνομα του συγκροτήματος η 3η Εποχή για μας είναι μια ιδέα που αντιπροσωπεύει την ελλήνική ροκ σκηνή στην αναγέννησή της... Ονειρευόμαστε να πραγµατοποιήσουµε αυτό, όχι µόνο για το οποίο φτιαχτήκαµε αλλά και για το οποίο ζούµε, δηλαδή µέσα απο την µουσική και τους στίχους να µπορέσουµε να κάνουµε τον κόσµο όπως εµείς τον έχουµε φανταστεί...''.


Facebook: http://www.facebook.com/pages/3%CE%B7-%CE%95%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%AE/41091126361


Myspace: http://www.myspace.com/3hepohi


Φονική Μηχανή (2011)
Tracklist:
1. Η κραυγή του δράκου
2. Φονική μηχανή
3. Αναζητώ
4. Μια εικόνα
5. Πόλεμος μέσα μου
6. Έφυγα μόνος


Download:Φονική Μηχανή


3η Εποχή (2004)
Tracklist:
1. Άγνωστη Γαλήνη
2. Ενύπνιο Ζωής
3. Γεράκι
4. Η Μπαλάντα του Μάριου
5. Οι Μέρες που Περνάνε
6. Στάχτη ο Κόσμος μας
7. 3η Εποχή
8. Ζείς στο Ψέμα
9. Ξεχωριστός
10. My Favorite Angel
11. Dead Life

Download
:3h epoxh

Versus

Το συγκρότημα "Versus" δημιουργήθηκε στο Κερατσίνι,στα τέλη του 2000 από δυο παιδικούς φίλους, τον Γιώργο(φωνή-κιθάρα) και τον Σταύρο(τυμπανα). Αρχικά οι δυο τους πήγαιναν σε ένα στούντιο της περιοχής και πειραματίζονταν πάνω στις ιδέες τους.
 

Tο 2003,κι ενω στην μπάντα εχουν προστεθει ο Δημητρης(μπασο) κι ο Νικος(κιθαρα) ηχογραφούν το πρώτο του demo που περιείχε 3 συνθέσεις. Ένα χρόνο αργότερα(2004),κι ενώ έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αττικής, κυκλοφόρησε η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο "Είναι κάτι παιδιά...", με το ομώνυμο τραγούδι να ξεχωρίζει γρήγορα και να γίνεται γνωστό στις τάξεις της ελληνόφωνης ροκ σκηνής. Ακολούθησαν ακόμα περισσότερες εμφανίσεις με τελευταίο σταθμό τα Μέγαρα στις 10 Ιουλίου του 2005.
 

Λόγω στρατιωτικών και άλλων υποχρεώσεων, ακουλουθεί ένα μεγάλο διάστημα αποχής της μπάντας από τα μουσικά δρώμενα. Πέρασαν 4 χρόνια μέχρι τα τέλη του 2009, όταν και ηχογραφήθηκε ένα unplugged demo (μείναμε λιγοι) απ'τον Γιώργο και τον Σταύρο,που περιέχει 4 συνθέσεις.
 

Το 2010 φέρνει αλλαγές και οι VERSUS πλέον απαρτιζονται απ'τους Γιώργο (φωνή-κιθάρα), Σταύρο (τύμπανα), Νίκο (μπάσο) και Κώστα (κιθάρα). Η αλλαγή στον ήχο των VERSUS είναι πλέον εμφανής, καθώς το πέρασμα των χρόνων και η αντικατάσταση 2 μελών της μπάντας, έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους. Δουλεύουν πάνω σε καινούριο υλικό και ταυτόχρονα πραγματοποιούν κάποιες live εμφανίσεις.
 

Τον Μάιο του 2011 μπαίνουν και πάλι στο στούντιο και ηχογραφούν ένα ΕΡ με τίτλο “Μέχρι το τέλος" που περιέχει 4 τραγούδια, με σκοπό την προώθηση και διάδοση τους και την ολική επαναφορά της μπάντας στο προσκήνιο...


Facebook: http://www.facebook.com/thebandversus

Myspace: www.myspace.com/thebandversus


Μέχρι Το Τέλος (2011)

Tracklist:
1. Μέχρι το τέλος
2. Δεν ξεχνάω
3. Ντο
4. Κύκλος

Download:Μέχρι Το Τέλος



Είναι Κάτι Παιδιά... (2004)
Tracklist:
1. Είναι κάτι παιδιά...
2. Άσε με
3. Δεν είσαι εδώ
4. Αδιέξοδο
5. Χαμένες ελπίδες
6. Ένα αδικογραμμένο τραγούδι
7. Ζήσε αλλιώς
8. Μαύρες σκιές
9. Πέρασαν τα χρόνια
10. Ταξίδια παράξενα
11. Φώναξε
12. Σαν ένα φάντασμα

Download:Versus_-_einai_kati_paidia__2004_.rar

Αούα - ...στο πουθενά... (1996)

Οι "Αούα" είναι ένα συγκρότημα από τον Βόλο το οποίο δημιουργήθηκε το 1988. Το 1996 κυκλοφορεί μια demo κασέτα με τίτλο "...στο πουθενά..." η οποία μοιράστηκε στα live τους. Επίσης έχουν συμμετάσχει με τραγούδια τους και σε 3 κασετοσυλλογές. Η οριστική τους διάλυση έγινε στο τελευταίο live που έδωσαν στις 17 Νοεμβρίου του 2003. Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων η μπάντα άλλαξε αρκετά μέλη και από όλα τα τραγούδια που έγραψαν μόνο αυτά τα 5 μπόρεσαν να ηχογραφήσουν και να κυκλοφορήσουν όπως αυτοί ήθελαν...


Tracklist:
1. Νοθευμένη Λογική
2. Στο Πουθενά
3. Face The Truth
4. Χαμένο Στοίχημα
5. Σκατάάά!!!

Download
:...στο πουθενά...

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

RadioSol (2011)

Οι "RadioSol" στην ουσία είναι τα παλιά μέλη του συγκροτήματος "Τα Φώτα Που Σβήνουν" εκτος του τραγουδιστή Στάθη Δρογώση. Το 2011 κυκλοφορούν από την δισκογραφική του Στάθη Δρογώση (Antelma Music) την πρώτη τους δουλειά, με δικιά τους ανεξάρτητη παραγωγή, με τίτλο το όνομα τους, η οποία προσφέρεται για ελεύθερο κατέβασμα από την ίδια την εταιρία http://www.antelmamusic.com/.

"Μετά από μια περιπετειώδη πορεία στα στενά της Βαρκελώνης, τις μουσικές σκηνές του Σικάγο και τις βροχερές νύχτες του Δουβλίνου, οι RadioSol βρέθηκαν τελικά στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2009 και από τότε εκπέμπουν σήμα σε σταθερή indie/ska συχνότητα. Ο ήχος τους έχει κάτι από όλα αυτά και φέρνει μια φρέσκια νότα στους ρυθμούς της πόλης. "Τα ονόματά μας ακούω στον αέρα/λες να'ναι η νύχτα αυτή η τελευταία" όπως λέει και ο στίχος τους στο "Μαύρο Ρόδο" και σίγουρα κάθε εμφάνιση των RadioSol έχει αυτόν ακριβώς τον παλμό, σαν να'ναι η τελευταία!".

Οι RadioSol είναι:
Αλέξανδρος Βαφειάδης: φωνή
Κώστας Γιαννίρης: μπάσο, φωνητικά
Ντομένικο Μπονάσι: κιθάρα, φωνητικά
Δημήτρης Τζιμέας: κιθάρα
Γιώργος Λιβαδάς: τύμπανα


Facebook: http://www.facebook.com/info.radiosol

Myspace: http://www.myspace.com/radiosolmusic


Tracklist:
1. Μαύρο ρόδο
2. Άγνωστος βυθός
3. Halong bay
4. Στην άλλη πλευρά
5. Στο δρόμο για το Halong bay
6. Στιγμή μαγική
7. Top art y
8. Γράμμα απ'τη Victoria Jane
9. Τραγούδια απ'το τροχόσπιτο
10. Τροχόσπιτο
11. Δε θυμάμαι

Download:RadioSol

Deus Ex Machina – 38 χιλιοστά / Μπασταρδοκρατία (2011)

Τα λόγια είναι περιττά για αυτό το διαμαντάκι που κυκλοφόρησαν οι Deus Ex Machina και μάλιστα είναι ιστορική η στιγμή της πρώτης ελληνόφωνης κυκλοφορίας τους.
Το νέο single 7″ περιέχει 2 τραγούδια διασκευές, το "38 χιλιοστά" από τους "Αδιέξοδο" (2 μέλη των Αδιέξοδο παίζουν στους Deus) και το "Μπασταρδοκρατία" των "Γενιά του Χάους".

Πληροφορίες:

Οι "Deus Ex Machina" δημιουργήθηκαν το 1989 στην Αθήνα από τους Δημήτρη Σπυρόπουλο και Δημήτρη Μάνθο. Ο Σπυρόπουλος, ο πρώην ντράμερ του συγκροτήματος Γιάννης Βεναρδής, όπως και ο πρώην τραγουδιστής τους Νίκος Χαραλαμπόπουλος "Τσουλούφης", είναι όλοι βετεράνοι της πανκ σκηνής της δεκαετίας του 80.

Μέσα από μιά πληθώρα εμφανίσεων κατάφεραν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αναδειχθούν σε ένα από τα δυναμικότερα γκρουπ της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής. Πραγματοποίησαν συναυλίες που άφησαν εποχή, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπως η εμφάνισή τους στη μεγάλη αντιπολεμική συναυλία στα Σκόπια το 1994, μια σειρά εμφανίσεων στη Σερβία και στη Biennale 2000 στο Τορίνο.

Κατά τη διάρκεια της πορείας τους έχουν ανοίξει τις συναυλίες σημαντικών ονομάτων της διεθνούς σκηνής, όπως οι Dubrovniks, New Model Army, Madball, Public Enemy, Βuzzcocks και ο Jello Biafra.

Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από τον έντονο πολιτικοκοινωνικό στίχο. Πολλές εμφανίσεις τους έχουν γίνει με σκοπό την αφύπνιση και την ενίσχυση της κοινωνικής συνείδησης σε σχέση με ποικιλία θεμάτων όπως ο πόλεμος στο Ιράκ, το κίνημα των Ζαπατίστας στο Μεξικό, διεκδικήσεις δικαιωμάτων, η προστασία του περιβάλλοντος κ.α.

Οι Deus Ex Machina κυκλοφόρησαν τον Φεβρουάριο του 2007 το τελευταίο τους ep CD με τίτλο “Time Expires” ενώ το 2011 κυκλοφορούν την πρώτη ελληνόφωνη κυκλοφορία σε ένα 7" single με 2 τραγούδια που τα παίζουν πάντα σε όλες τους τις συναυλίες (Αδιέξοξο-38mm και Γενιά Του Χάους-Μπασταρδοκρατία).


Facebook:http://www.facebook.com/pages/Deus-Ex-Machina/193540667347164


Tracklist:
1. 38 χιλιοστά (Αδιέξοδο)
2. Μπασταρδοκρατία (Γενιά Του Χάους)

Download:38 χιλιοστά/Μπασταρδοκρατία

Μέθεξη - demo (2011)

Το συγκρότημα "Μέθεξη" δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2009 από τον Νίκο (Drums), τον Μίλτο (Κιθάρα-Φωνή) και τον Κώστα(Πλήκτρα) στο Σούλι Κορινθίας.
Tον Οκτώβριο του 2011 ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση του πρώτου ντέμο τους το οποίο περιέχει 3 κομμάτια. Μέσα σε ένα χρόνο πραγματοποίησαν 14 live εμφανίσεις σε Αθήνα και Κιάτο, παίζοντας διασκευές από ελληνικά rock συγκροτήματα και καλλιτέχνες καθώς και κάποια δικά τους κομμάτια. Το καλοκαίρι του 2010 προσθέθηκε ο Sean (μπάσο) στο line up.
Στις αρχές του 2011, λόγω υποχρεώσεων, το συγκρότημα απείχε από τα live.
Μετά από κάποιες αλλαγές στο line up η μπάντα απέκτησε ακόμα 2 μέλη, τον Κώστα και τον Τάκη στις κιθάρες. Στο διάστημα Ιούλιος-Οκτώβρης 2011 πράγματοποιήθηκαν 3 εμφανίσεις με αξιοσημείωτο το opening act για Νίκο Ζιώγαλα-Οδυσσέα Τσάκαλο.


Facebook
: http://www.facebook.com/methexh


Tracklist:
1. Ματώμενες Γεννιές
2. Τάξη και Ασφάλεια
3. Απόδραση

Download:Μέθεξη

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Χερουβείμ - Δισκογραφία


πληροφορίες από www.anexartisi.gr

Οι "Χερουβείμ" σχηματίστηκαν το Σεπτέμβριο του 1994 και έκτοτε ταλαιπωρούν το πανελλήνιο με την εμμονή τους να κακοποιούν τα αυτιά των συμπολιτών τους! Στην πορεία τους αυτή μεσολάβησαν γεγονότα που έμελλαν να γράψουν την προσωπική τους ιστορία. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Κάποια μέρα λοιπόν του μαύρου εκείνου Σεπτέμβρη, ο Νίκος Τσαγκανέλιας keyboards-programming, ο Βαγγέλης Βαγενάς φωνή και programming, ο Παναγιώτης Σταματελόπουλος κιθάρα και programming και ο Γιώργος Πιπερίδης κιθάρα, έδωσαν σάρκα στις αναζητήσεις τους, ιδρύοντας τους "Χερουβείμ" και αποτέλεσαν τον πυρήνα ενός μουσικού συνόλου, που συνδύασε έντεχνα το παραδοσιακό στοιχείο με τον εναλλακτικό ήχο και την ποίηση με τις λυρικές μελωδίες. 

Το '95 πραγματοποιούν την πρώτη τους ηχογράφηση με την κυκλοφορία του demo "Θεών Σημάδια" αποσπώντας θετικές κριτικές. Παράλληλα ξεκινούν τις ζωντανές εμφανίσεις, αρχής γενομένης από το "Little Wing" στις 29 Οκτωβρίου '95, χωρίς το Γιώργο Πιπερίδη όμως που έχει αποχωρήσει λίγο νωρίτερα. Τον επόμενο χρόνο συμμετέχουν στη "Συλλογή με ελληνικά συγκροτήματα Νο1" με το τραγούδι "Του 'Ερωτα", ενώ ξεκινούν τις ηχογραφήσεις για το πρώτο προσωπικό τους cd album. Αυτή την εποχή πραγματοποιούνται διάφορες ήξεις-αφίξεις αλλάζοντας τη μορφολογία της μπάντας. Πιο συγκεκριμένα ήρθαν ο Δημήτρης Πιπερίδης κιθάρα, ο Βαγγέλης Χατζηανδρέου μπάσο και ο Ανδρέας Κιρκόπουλος τύμπανα για να ξαναφύγουν λίγο αργότερα. Ο χορός της διαδοχής συνεχίζεται με την φιλική συμμετοχή του Αλέξη Κούρτη στα τύμπανα για μερικές εμφανίσεις , την παρουσία του Βασίλη Μελισσόπουλου επίσης στα τύμπανα, για ένα φεγγάρι, για να καταλήξουν στο σημερινό σχήμα με τον Βασίλη Σπυρόπουλο μπάσο και τον Αντώνη Παναγάκο τύμπανα. 

Μετά από πολλές παλινωδίες, τον Φεβρουάριο του '98 κυκλοφορούν το cd "Θεών Σημάδια" από την "Next Records" σημειώνοντας αρκετά σημαντική επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς το μικρό budget και την κωλυσιέργεια της εταιρίας. Καθόλη τη διάρκεια του '00, η μπάντα αφοσιώθηκε στην ηχογράφηση του καινούργιου cd και στη συμφωνία με την εταιρία που θα το κυκλοφορήσει. Δεν έλειψαν βέβαια τα live, όμως ένα γεγονός έμελλε να αποσυντονήσει προσωρινά τις ενέργειες τους. Ο Αντώνης Παναγάκος αποχώρησε από το σχήμα μετά από τρία χρόνια παρουσίας. Η αντικατάστασή του από τον Λάμπρο Κριτσιμά, σηματοδοτεί τη νέα εποχή των Χερουβείμ, οπότε κυκλοφορεί το δεύτερο album, που τιτλοφορείται "Η πιο Ομορφη Στιγμή Στους Αιώνες" από την "Wipe Out". Το '05 κυκλοφορούν το cd με τίτλο "Κυτταρική Εξίσωση".  

Το 2010 επιστρέφουν στη δισκογραφία με την κυκλοφορία της νέας τους δουλειάς "Project22" σε CD και σε 10ιντσο βινύλιο, σε 250 αριθμημένα κομμάτια. Αναμένεται η καινούργια δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012. Το συγκρότημα αποτελείται πλέον από τους: Ευάγγελο Χ. Βαγενά (φωνή, κιθάρες, όργανο, kaoss pad, προγραμματισμός, στίχοι, σύνθεση), Νίκο Δ. Τσαγκανέλια (πιάνο, synth, όργανο, προγραμματισμός, σύνθεση) και Ηλία Ράπτη (κιθάρες, e-bow, σύνθεση).



Myspace:www.myspace.com/herouvim


Facebook: http://www.facebook.com/#!/XEPOYBEIM

Site: http://www.herouvim.com



Project22 (2010)

Tracklist:
1. Persona Non Grata
2. Το Μωρό Μου (berlin mix)
3. Τα Δένδρα Ι
4. 1505 (theremin version)
5. Σάββατο Βράδυ
6. Θα Πνιγεί Το Καλοκαίρι Στη Βροχή
7. Σύνδρομο
8. Κοπεγχάγη

Download:Project22

Κυτταρική Εξίσωση (2005)

Tracklist:
1. Χρόνο
2. Κυτταρική Εξίσωση
3. Μεσόγειος
4. Ήρωες (dark room)
5. Απέραντη Θλίψη
6. Το Ταξίδι Θ'αργήσει
7. Ηλιοβασίλεμα
8. 6η Πρωινή
9. Αττίλα
10. Το Ταξίδι
11. Βροχή

Download:Κυτταρική Εξίσωση


Η Πιο Όμορφη Στιγμή Στους Αιώνες (2001)

Tracklist:
1. Πίσω Απ'το Τζάμι
2. Θα Σε Ξεχάσω
3. Στο Δρόμο
4. Φθορά
5. Santa Μαύρα
6. Η Πιο Όμορφη Κοπέλα
7. Επιθυμία
8. Η Ζωή Σταματά
9. ΙΙ

Download:Η Πιο Όμορφη Στιγμή Στους Αιώνες


Θεών Σημάδια (1998)

Tracklist:
1. Εισαγωγή
2. Θεών Σημάδια
3. Επιθυμία
4. Φώτα Της Γιορτής
5. Τραγούδι Του Μελλοθάνατου
6. Φωτιά Και Βροχή
7. Σκιές Των Θεών
8. Μετά Την Ύψωση
9. Μέση Ανατολή
10. Του Έρωτα

Download:Θεών Σημάδια



Bonus:


Του Έρωτα: Live Records - συλλογή με ελληνικά συγκροτήματα (1996)
Φθορά: Ζωντανά στο 1o δεκαήμερο συνάντησης νέων μουσικών (1998)
Τα Φώτα Της Γιορτής: Ζωντανά στο 1o δεκαήμερο συνάντησης νέων μουσικών (1998)
Σύνδρομο: Rock News - 16 ελληνικά συγκροτήματα ηχογραφούν (2002)


Download:bonus