Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕ.ΜΑ.Ξ.Η.ΜΑ.Μ - Δισκογραφία

Οι ΔΕ.ΜΑ.Ξ.Η.ΜΑ.Μ (κοινώς ΔΕ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ) δημιουργήθηκαν στην πόλη του Ηρακλείου το 1996 από 5 τρελαμένα φασαριόζικα στοιχεία που σαν απώτερο σκοπό είχαν να πείσουν την μητέρα τους να γυρίσει πίσω σε αυτούς!

Στην προσπάθεια αυτή θρήνησαν σκύλους, γάτες, παπαγαλάκια και μια άπορη γιαγιούλα που το μόνο που τους ζήτησε ήταν λίγη ησυχία!

Κατά την περίοδο 2000 έως και το 2007 οι 5 αυτοί κακούργοι απήχθησαν από εξωγήινους όπου και ανακάλυψαν ότι αυτοί ήταν υπεύθυνοι για την αμνησία της μαμάς τους γιατί την τάιζαν αστρικούς ναρκοκεφτέδες. Την αποκάλυψη αυτή κατάφερε ο Υπερμέγιστος ΟΜΕΛΕΤΑΣ πλακώνοντας στις φάπες τους εξωγήινους. Τους πίεσε πολύ για να μας το αποκαλύψουν καθώς επίσης και για το ποίος ευθύνονταν για την απαγωγή μας. Αυτοί δεν λύγιζαν εύκολα όμως και έτσι λοιπόν, τους απείλησε ότι θα κατασπάραζε όλες τις ομελέτες τους. Κυλώντας η ώρα και μετά από ασφυκτική πίεση, αφού οι πυραυλικές εκκενώσεις του ΟΜΕΛΕΤΑ ήταν αφόρητες, ένας εξωγήινος ανάκραξε:

Η…. ΤΑΝ Ο… ΚΑΑΑΑΠ…. ΕΤΑΑΑΑ… Ν!!!*

* Η…. ΤΑΝ Ο… ΚΑΑΑΑΠ…. ΕΤΑΑΑΑ… Ν!!! (εκ του ή ταν ή επί τας) εννοώντας τον καπετάνιο Μπομπ που είχε ερωτικές σχέσεις με την κουνιάδα του ανιψιού του πρώτου τριτεξάδελφου του περιπτερά που έδινε σοκολάτες κάθε μεσημέρι από ένα μπλε αμάξι σε οποίο παιδάκι έβλεπε (και 5 από αυτά ήμασταν και εμείς)

Μετά την απόδραση τους από τους εξωγήινους, τα κακοποιά αυτά στοιχεία βγήκαν ξανά από τα λαγούμια τους αναζητώντας τροφή, σεξ και μπύρα... α ναι και την πολυαγαπημένη τους μανούλα η οποία, μέσα από έγκυρες πηγές, μάθανε ότι έχει προσλάβει πληρωμένους δολοφόνους για να τους αφανίσει...

Για να δούμε λοιπόν θα καταφέρουν αυτά τα πανούργα υποκείμενα να πραγματοποιήσουν τον απώτερο σκοπό τους πριν να είναι αργά?...


Facebook: http://www.facebook.com/demaximam

Site: http://www.demaximam.gr

Myspace: http://www.myspace.com/demaksimam



Ήρθαν Τα Ψώνια!!! (2001)
Tracklist:
1. Ρίτσα
2. Αγάπη μου
3. Τί ωραία πούτανε
4. Το έπος του φτυσμένου
5. Φασαρία
6. ΔεΜαΞΗΜαΜ
7. Rave party στη φάρμα των ζώων
8. Νοσοκομεία
9. Πάλι μαζί
10. Rock star
11. Ντίλι ντίλι (rap version)
12. Πήρα μπύρα
13. Κούτσουρο απελέκητο
14. Το πορτοφόλι
15. Έτσι το σκατό να ρέει
16. Χωρίς εσένα μανούλα
17. Εγωιστής

Download:Ήρθαν Τα Ψώνια


Demo (1998)
Tracklist:
1. Intro - Δε.Μα.Ξ.Η.Μα.Μ
2. Νοσοκομεία
3. Πάλι Μαζί
4. Το Έπος Του Φτυσμένου
5. Τρελίτσες Με Τον Μάνο
6. Ο Κουνιστός Κεφτές
7. Αγάπη Μου

Download: Demo

Δεν υπάρχουν σχόλια: