Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Άγριες Φράουλες - Αθηναγόρας Plaza (2011)

Οι "Άγριες Φράουλες" αποτελούνται από 2 πρώην μελή των Fever Susperia (Τόμας, Τσε) οι οποίοι επέστρεψαν από το μεγάλο νησί (England) με σκοπό να δημιουργήσουν τραγούδια στην μητρική τους γλώσσα...
Στο δρόμο τους βρέθηκε ο Σταύρος Ανυφαντής και στη συνέχεια ο Γιώργος Καλαϊτζόγλου, με πολλές συνεργασίες όπως Leaving Tomorrow, Ρελαντί, Μπελ Επόκ, Swan Christy και "Ο Kουρέας και οι Χειρότεροι Πελάτες του" από τους οποίους προήλθε και ο Δημήτρης Καλαϊτζόγλου.
Το 2011 κυκλοφορούν από την δισκογραφική του Στάθη Δρογώση (Antelma Music) την πρώτη τους δουλειά με τίτλο "Αθηναγόρας Plaza" η οποία προσφέρεται για ελεύθερο κατέβασμα από την ίδια την εταιρία http://www.antelmamusic.com/.
 

Tα τραγούδια τους πλημμυρισμένα από καθημερινές ανησυχίες έχουν βασική επιρροή τους θόρυβους της πόλης και τον ηλεκτρονικό ήχο.
Η ένταση της μουσικής τους ακροβατεί μεταξύ της αυθεντικότητας του βρώμικου rock και του ηλεκτρονικού χάους.
Ο στίχος των τραγουδιών τους, μπερδεμένος, ποιητικός μα βίαιος, σκιαγραφεί την ανουσιότητα, λατρεύει την αποτυχία και προσπαθεί να απενοχοποιήσει τους ηττημένους ήρωες της πιάτσας σε μια εποχή θολή, μια εποχή ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ...


Facebook: Άγριες Φράουλες

Myspace: http://www.myspace.com/agriesfraoules


Tracklist
:
1. Αρχειο IV το Προβλημα
2. Αύλον
3. Ν.Ο.Μ.Α.
4. Το Καινούργιο σου Σπίτι
5. Ο Αρχηγός
6. Παίζει Παρέλαση
7. Βασιλιάδες Μιάς Στιγμής
8. Παραξενο Φιλί
9. Δεσποινίς Νόβα
10. Ζαζαροποντή
11. Η Ληστεία της Ημέρας
12. Νούμερα
13. Κάψουλες

Download:Αθηναγόρας Plaza

Δεν υπάρχουν σχόλια: