Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Sazman - demo (2010)

Οι "SAZMAN" είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην Πάτρα. Κινείται στον ανεξάρτητο χώρο και σας καλεί σε ένα πανηγύρι βαλκανικών ήχων. Όμορφες μελωδίες χορευτικής διάθεσης συνδιάζοντας περίτεχνα κλαρίνο, βιολί, κόντρα μπάσο, ακκορντεόνν, σαντούρι, και κρουστά. Μουσικές χωρίς σύνορα και ρυθμοί που αντηχούν αυτούς των ανήσυχων καρδιών, βγαίνουν στους δρόμους και πλατείες, ανεβαίνουν σε μουσικές σκηνές πάντοτε με σκοπό το αντάμωμα των ψυχών και τη μάχη της αλληλεπίδρασης. Ένα μουσικό ταξίδι στα Βαλκάνια για να αρχίσει ένα πανηγύρι, που θα ενώσει το εδώ και το εκεί, το σέρβικο τραγούδι με την περιπλάνηση του τσιγγάνικου ήχου, τα χάλκινα της Μακεδονίας με την ηδυπάθεια της Ανατολής.

Myspace:
http://www.myspace.com/sazman.band

Οι SAΖMAN είναι:
Καραμολέγκου Νίνα (φωνή, κλαρίνο)
Αναστασίου Δημήτρης (βιολί)
Νικολόπουλος Κώστας (ακκορντεόν)
Κουκή Χριστίνα (σαντούρι)
Tσαρούχης Κώστας (κόντρα μπάσο)
Τσούκας Δημήτρης (κρουστά)
Παπαναγιώτου Χρήστος (κρουστά)

Tracklist:
1. Tutti fruti
2. Cacak Chiokerly
3. Bukovina
4. Caravan
5. Εμπάτε αγόρια στο χορό (Dance de reves)

Download:SAZMAN

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

The GuyDeborians

Οι "The GuyDeborians" είναι ένα συγκρότημα!!!

Myspace:
http://www.myspace.com/theguydeborians


Χορεύεις (2009)
Tracklist:
1. Χορεύεις
2. Ο τρελός γιατρός

Download:Χορεύεις


The GuyDeborians 2 (mastered edition '08)
Tracklist:
1. Αναγνωστάκης 2
2. Επανάληψη (Τίνα)
3. Κλωστή
4. Δεν αγοράζω
5. 5
6. Alternativo

Download:The GuyDeborians 2


The GuyDeborians EP (2008)
Tracklist:
1. Super ήρωας
2. Αγγλοτσολιάδες
3. Αιματοβαμμένη Αμοργός
4. Του Αναγνωστάκη

Download
:The GuyDeborians EP

Τρίτη Εποχή - demo (2008)

Το συγκρότημα "Τρίτη Εποχή" δημιουργήθηκε στις 27/9/2005. Τα μέλη του μετά από μακρόχρονη πορεία συνεργασίας με μπάντες της ROCK POP και ΈΝΤΕΧΝΗ΅μουσικής σκηνής μαζεύτηκαν και δημιούργησαν την " Τρίτη Εποχή ". Στον λίγο χρόνο ίδρυσής του το group έχει δώσει συναυλίες σε δήμους, πολιτιστικά κέντρα και σε διάφορα club σε όλη την Ελλάδα. Το συγκρότημα έχει συνεργαστεί με πολλούς και μεγάλους καλλιτέχνες του χώρου με αποκορύφωμα τον Mihai Traistariou (Tornero). Υπάρχουνε με 110 διασκευές από Deep-Purple και Satriani εώς Μ. Λοίζο και Γ. Εμειρλή και με 14 κομμάτια από την προσωπική τους δουλειά. Και Επειδή αυτή είναι η μοίρα των group γενικά, σε ένα βράδυ αλλάξανε 3 από τους παλιούς τους συνεργάτες.

Myspace:
http://www.myspace.com/trithepoxh

Tracklist:
1. Αν είσαι μόνος
2. Μου λες πως μαγαπάς
3. Όμορφη μέρα

Download:Trith Epoxh

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Xatzifrageta - νεσεσερ (2010)

Για τους Xatzifrageta δεν υπάρχουν σχόλια γιατί περιττεύουν, δεν μπορεί να ειπωθεί τπτ! Δύο άτομα, 1 κιθάρα, 40 κάμερες και ότι άλλο μπορούν! Ελεύθερος στίχος βγαλμένος από τη ζωή και 13 albums στο ενεργητικό τους (καλά που τα βάζουν!). Αστείρευτες μουσικές και στιχουργικές πηγές... Έχουν παίξει αρκετές φορές στο after dark στην Αθήνα και αλλού που δεν γνωρίζω. Τα album τους Διατίθενται όλα ΔΩΡΕΑΝ από τη σελίδα τους. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια! Εδώ σας παραθέτω την τελευταία τους προσπάθεια με τίτλο "νεσεσερ".

Myspace:
http://www.myspace.com/xatzifrageta

Tracklist:
1. Επανάληψη
2. Στην Κνίτισσα
3. Είμαι Μόνος
4. Το Κλειδί Της Καρδιάς Σου
5. Ανδρεικελιάζεσαι (Σοφία Αργυράκη)
6. Αγγελάκας
7. Δράκαινα
8. Χωρίς Νόημα
9. Αφου Σου Αρέσει Feat Andri J
10. Χωρίς Λόγια
11. Μανώλης Μπακαλιάρος

DoWnLoAd:XaTzIfRaGeTa

The Voodoo Pie-Rats

Το συγκρότημα "The Voodoo Pie-Rats" δημιουργήθηκε το 2009 στη Θεσσαλονίκη.
Παίζει Rock, Blues, Rockabilly-Psychobilly με ελληνικό και αγγλικό στίχο.
Το 2010 κυκλοφορεί ένα demo με 5 τραγούδια. Ανήκουν στην d.i.y. σκηνή και
έχουν παίξει live με τους Bad Movies, BMW Rockers 57 και με άλλους...

Myspace:
http://www.myspace.com/voodoosalonica

Tracklist:
1. Κρουαζιέρα με γαλέρα
2. Dr.Blood
3. Hot girl
4. Party
5. Rule the city

Download:The Voodoo Pie Rats

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Χρόνια Βροχής - στα χρόνια της βροχής (2009)

Το μουσικό σχήμα ¨ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΟΧΗΣ¨ δημιουργήθηκε στις αρχές του 2007. Η μουσική τους κινείται σε μελαγχολικά ροκ μονοπάτια με αρκετά ηλεκτρονικά στοιχεία. Μετά από πολλές ¨σπιτικές¨ πρόβες και ηχογραφήσεις, ετοίμασαν το πρώτο τους maxi single με τίτλο ¨ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ¨,(σε 200 αντιτυπα) που περιέχει 5 τραγούδια.
Το σχήμα αποτελείται από τους: Πάνο Μυρμιγγίδη (φωνή, ακουστική κιθάρα) και Sonic Mew (κιθάρες, programming, φωνητικά).

Myspace:
http://www.myspace.com/strangenoiseband

Tracklist:
1. Η Λιακάδα Ενός Ταξιδιού
2. Τελευταίο Δρομολόγιο Για Την Λήθη (βροχή)
3. Ως Εκεί Που Γεννιούνται Τα Πουλιά
4. Κι Ύστερα Όταν Ξυπνάω
5. Χρόνια Βροχής

Download:Xronia Vroxhs

Χριστός Ψεύδος - το τέλος (2009)

Οι "ΧΡΙΣΤΟΣ ΨΕΥΔΟΣ" παρουσιάζουν το άλμπουμ τους ¨ΤΟ ΤΕΛΟΣ¨ με ήχο σκληρό σε heavy-hardcore-thrash ρυθμούς. Μια απόλυτα επαγγελματική παραγωγή η οποία είναι κατά τέτοιο τρόπο προσεγμένη ώστε να μην περιορίζεται το γκρουπ (λόγω των Ελληνικών στίχων) στις live εμφανίσεις τους μόνο στην Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων. Στην ηχογράφηση του άλμπουμ χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρ. κιθάρα, ηλεκτρ. μπάσο, τύμπανα και σε κάποια τραγούδια samplers λόγω του κινηματογραφικού τους χαρακτήρα. Οι συνθέσεις τους είναι χαρακτηριστικές και αποτελούν σήμα κατατεθέν για το γκρουπ το οποίο αποτελείται από άριστα καταρτισμένους δεξιοτέχνες μουσικούς.
"Τα στόματα σωπάσανε και οι ματιές πλέον τρυπάνε τους καιρούς.
Εκπαιδευόμενοι προφήτες του σήμερα...μη μιλάτε άλλο για πληγές,
γίνονται αρρώστιες. Ακούστε καλά τι λέει ο όχλος με μία μόνο λέξη..
"

Tracklist:
1. Ο μάγος
2. Πιο δυνατά
3. Φεγγάρι κόκκινο
4. Σπείρετε εν φθορά
5. Κάψτε την μάγισσα
6. Σφαίρες και όπλα
7. Το τέλος
8. χάος
9. Θα ξαναγεννηθώ

Download
:Xristos Pseudos

ΕΣΕΛΟΝ - Ωσεί Παρών (2009)

Το Έκτακτο Συμβούλιο ΕΛεγχόμενων ΟΝτων (ΕΣΕΛΟΝ) δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ‘90 από δύο μέλη των “Raccoons”-Hard Rock Group των ‘80s, ‘90s - χωρίς δισκογραφική παρoυσία. Είναι οι : Τάkis Tyrovolas (Κιθάρα, Φωνητικά) και Βαγγέλης Ψύγκας (μπάσο). Μαζί τους ενώθηκε ο Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος στα drums και στο σχήμα μπήκε τα τελευταία χρόνια η Μαρία Νίκα στα φωνητικά. Οι ΕΣΕΛΟΝ κινούνται κυρίως στο χώρο του κλασικού Rock, με επιρροές από Blues, Country ακόμα και Ethnic στοιχεία. Το “Ωσεί Παρών” δεν είναι ένα “album” με κάποιο αριθμό τραγουδιών. Αποτελεί μια συλλογή μουσικών συνθέσεων, οι οποίες γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους την τελευταία 20-ετία. Συνθέτης και στιχουργός σε όλα σχεδόν τα κομμάτια είναι ο Τάkis Tyrovolas εκτός από τα “The Conqueror Worm”-Part A και “The Conqueror Worm”-Part Β, που οι στίχοι είναι του Edgar Allan Poe, καθώς και το κομμάτι με τίτλο “Green sleeves”, που είναι παραδοσιακό σε διασκευή Τάkis Tyrovolas. Οι στίχοι σε όλα τα κομμάτια είναι ελληνικοί εκτός από τα The Conqueror Worm-Part A , The Conqueror Worm-Part Β, και Irene, που είναι αγγλικοί. Τους στίχους του Edgar Allan Poe απαγγέλει η Leah White και στο Ωσεί Παρών-Μέρος Β απαγγέλει ο ηθοποιός Γιώργος Καπετανάκος.

Myspace:
http://www.myspace.com/eselon

Site:
http://eselon.gr/

Tracklist:
1. Ωσεί Παρών (μέρος α)
2. Παρασκευή με Κυριακή
3. Geronimo White
4. Geronimo Red
5. The Conquerom Worm (part a)
6. The Conquerom Worm (part b)
7. Greensleeves
8. Irene
9. Υπό το μηδέν
10. Επιστροφή
11. ΜΜΕ blues
12. Γονιμότητα
13. Μεγάλη χώρα
14. Ωσεί παρών (μερος β)

Download
:ESELON

Γλυκιά Συμμορία (2000)

Το συγκρότημα "Γλυκιά Συμμορία" συμμετείχε το 1999 στη συλλογή της Eros "Η Νέα Σκηνή Της Eros" με 2 τραγούδια (Μικρή Γαλάζια Αχτίδα , Έκτη Νύχτα). Το 2000 κυκλοφορούν από την ίδια εταιρία τον πρώτο ομότιλο δίσκο τους με 12 τραγούδια.

Tracklist
:
1. Μικρή Γαλάζια Αχτίδα
2. Χαριστική Βολή
3. Πες Στη Μαμά Ότι Θ'αργήσω
4. Σάββατο Βράδυ
5. Έκτη Νύχτα
6. Μόνο Ζωή
7. Έχε Γεια
8. Δεν Είσαι Αυτό Που Γυρεύω
9. Ελεύθερη Πτώση
10. Τυχερό Αστέρι
11. Τα Μάτια Του Πλήθους
12. Stella

Download:
Glykia Symmoria

Μέρες - Παντοτινή Χαραγματιά (2007)

Το συγκρότημα "Μέρες" σχηματίστηκε από το Μάκη Μήσια και το Μανώλη Ατζαράκη το Γενάρη του 2005. Τα δύο ιδρυτικά μέλη αποφάσισαν να συνεργαστούν πάνω σε τραγούδια που είχαν συνθέσει χρόνια πριν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην προσπάθειά τους να προβάλουν το έργο τους. Αφού έκαναν την επιλογή των επικρατέστερων τραγουδιών άρχισαν τις πρόβες στο στούντιο rpnstudio στον Πειραιά. Στην πορεία προστέθηκαν, αρχικά ο Παναγιώτης Αυγερινός στην ηλεκτρική κιθάρα και στα φωνητικά και, λίγο αργότερα, ακολούθησε ο Γρηγόρης Σορώτος στα τύμπανα. Η ηχογράφηση του πρώτου τους άλμπουμ με τον τίτλο «ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΧΑΡΑΓΜΑΤΙΑ» ξεκίνησε στις 29 Μαϊου 2006 αφού το συγκρότημα έγραψε και το ομώνυμο τραγούδι του. Η ηχογράφηση τελείωσε το Νοέμβρη του 2006 και το συγκρότημα παρουσίασε το άλμπουμ σε μια ζωντανή εμφάνιση στο ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ στα τέλη του Νοέμβρη του 2006. Σήμερα το συγκρότημα μετρά αρκετές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, όπως το Ghost House, το After Dark, το Όνομα του Ρόδου κλπ. καθώς και σε ανοιχτές συναυλίες. Επίσης, το συγκρότημα ηχογραφεί το δεύτερό του album που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία τον Φεβρουάριο του 2009 από την rpnmusic, ενώ στη σύνθεση του προστίθεται και ο Μαρίνος Πατρίκιος, στις κιθάρες και στα φωνητικά. Στις 26 Μαρτίου 2009 το συγκρότημα ανακοίνωσε τη διάλυσή του , λόγω διαφορών ανάμεσα στα μέλη.

Myspace:
http://www.myspace.com/meresmeres

Tracklist:
1. Αφιερωμένο Εξαιρετικά
2. Άλλη Μια Νύχτα
3. Αν Είχα
4. Μέρες
5. Δροσουλίτες
6. Λόγια
7. Πάντα Σιωπηλά
8. Φτηνή Παρηγοριά (λευκό χαρτί)
9. Γλυκό Κρασί
10. Ίσως Αν Μ'αγαπούσες
11. Τρεις Ιππείς
12. Παντοτινή Χαραγματιά

Download:
Meres

E.Coli - demo (2004)

Οι "E.Coli" δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2000 με βασικά μέλη τους Στάθη φωνή και Crest κιθάρα. Αργότερα προστέθηκαν ο Κώστας στο μπάσο και ο Παράσχος στα τύμπανα. Το '02 αποχωρούν ο Κώστας και ο Crest στη θέση του έρχεται ο Βασίλης και ο Ορέστης. Το '03 η μπάντα άρχισε να κάνει κάποιες πρόχειρες ηχογραφήσεις και το '04 έβγαλε ένα demo cd με 6 κομμάτια. Παίζουν Punk hardcore, grindcore.

Tracklist:
1. Περιμένοντας Το Αύριο
2. Ζωή Ψέμα
3. Ska-σμός
4. Μικρόβια
5. Φωτεινή Διαδρομή
6. Grindιά

Download: e.coli

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

The Marionnetes - στης ζωής το καρναβάλι (2010)

πληροφορίες από www.rockap.gr

Οι Marionnetes είναι μία φρέσκια μπάντα που υπάρχει εδώ και δύο χρόνια. Αυτή είναι η πρώτης της δισκογραφική δουλειά (ανεξάρτητη) η οποία περιέχει δέκα κομμάτια ελληνόφωνα.
Με κύρια βάση το punk-rock εισχωρούν και σε άλλους χώρους, άλλοτε ποιο σκοτεινούς με post-punk ηχοχρώματα και άλλοτε ποιο μελωδικούς με rockabillάδικες επιρροές δίνοντας έναν πιο πλουραλιζέ χαρακτήρα σε αυτή τους τη δουλειά. Η ‘βρωμιά’ είναι διανεμημένη με μέτρο και με σωστό τρόπο στα κομμάτια τους αποφεύγοντας τις έντονες ‘βαβούρες’. Η ‘επανάληψη’ είναι μία λέξη που δεν πρέπει να γνωρίζουν οι Marionnetes καθώς το κάθε τους κομμάτι είναι ξεχωριστό με αποτέλεσμα να μην κουράζουν καθόλου τον ακροατή και να ακούγεται ολόκληρο το album τους ευχάριστα.

Η στιχουργική τους ασχολείται με την καθημερινότητα, τη πλασματική πραγματικότητα που ζούμε χάνοντας την ουσία. Μας προτρέπουν να αποκοπούμε και να ζήσουμε χωρίς παρωπίδες.

Η Βρετανική κλασική punk σκηνή διαφαίνεται ως βασική επιρροή τους με μπάντες όπως οι Sex Pistols και οι Buzzcocks αλλά και η κλασική Ελληνική Punk καθώς μου θύμισαν έντονα σε κάποια σημεία τους Εκτός Ελέγχου αλλά και τους Χαοτική Διάσταση και τους Αντί…

Το Artwork αν και λιτό είναι καλοπροσεγμένο με το εξώφυλλό του να περνάει ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Συνοψίζοντας… εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ιδιαίτερη μπάντα, με τον δικό της χαρακτήρα παρόλο που είναι πολύ νωρίς για να το πούμε αυτό, καθώς είναι μόλις η πρώτη της απόπειρα. Σίγουρα χρειάζονται δουλίτσα στον ήχο τους και εξέλιξη, αλλά οι βάσεις που έχουν βάλει είναι πολύ σταθερές.

Myspace:
http://www.myspace.com/themarionnetes

Tracklist:
1. Intro
2. Κ’ αν τα όνειρά μας κάνανε πάσο
3. Αντίδοτο
4. Μαριονέτες
5. Πρίγκηπες του τίποτα
6. Της ζωής το καρναβάλι
7. Κλόουν μες το σκοτάδι
8. Μες τη ζούγκλα
9. Σ’ αυτόν τον κόσμο
10. Σαν μια ταινία

Download:Marionnetes

Χρώματα (2009)

Τα "Χρώματα" δημιουργήθηκαν το 2006 από την Εύα και τον Φίλη Ιερόπουλο, δυο αδέρφια από τη Βέροια. Η Εύα γράφει εδώ και χρόνια μουσική για παιδιά και ο Φίλης ασχολούταν για καιρό με την ελεκτρόνικα, οπότε το πάντρεμα του παιδικού και του ηλεκτρονικού στοιχείου ήρθε αβίαστα μέσα από τα Χρώματα. Η κοινή τους αγάπη για τον Μάνο Χατζιδάκι τους οδήγησε στην επιλογή του ονόματος (επηρεασμένοι από την ορχήστρα των Χρωμάτων), όμως το κοινό της μπάντας βρήκε το όνομα αυτό κατάλληλο και έξω από αυτή την αναφορά, αφού η μουσική των Χρώματα συχνά περιγράφεται ως ‘κινηματογραφική’. Η παρουσία του συγκροτήματος στο myspace ως τώρα έχει υπάρξει σημαντική χωρίς την ύπαρξη κάποιας επίσημης κυκλοφορίας. Ο πρώτος δισκος του συγκροτήματος κυκλοφορησε στις αρχές του 2009 απο την CooRecords.

Myspace:
http://www.myspace.com/chromatamusic

Site:
http://www.chromata.info/content_greek/chromata.html

Tracklist:
1. Το Μπλε Παλτό
2. Πεταλούδα
3. Θα Ταξιδεύω
4. Μη Φεύγεις
5. Βλέπω Τη Νύχτα
6. Τίποτα Δε Με Κρατάει Εδώ
7. Χιόνι
8. Κοίτα
9. Αρκουδάκι
10. Μικρό
11. Νανούρισμα
12. Το Μυστικό
13. Η Πόλη Σωπαίνει
14. Επίλογος

Download:xrwmata

Δυστυχώς Τίποτα

Οι "Δυστυχώς Τίποτα" είναι ένα νέο συγκρότημα που κινείται στο χώρο της ελληνόφωνης ηλεκτρικής σκηνής αντιμετωπίζοντας τη μουσική με μια πειραματική διάθεση η οποία συνδυάζει τις διαφορετικές επιρροές των μελών του. Ιδρύθηκαν το 2004 από το Μανόλη Λιανή ο οποίος διατηρεί ερασιτεχνικό studio στο Γαλάτσι. Μετά από πολλές ζυμώσεις που έγιναν με τους μουσικούς που πέρασαν κατά καιρούς από εκεί το σχήμα αποκτά άλλο ένα σταθερό μέλος όταν το 2005 έρχεται ο Παναγιώτης Ελευθερίου. Το 2006 προσχωρούν στο συγκρότημα οι Άγγελος Αγγελόπουλος και Θάνος Ρούσσης, ο τελευταίος αποχωρεί τον Απρίλιο του 2007 και τη θέση του παίρνει ο Νίκος Μπάκαλος. Από το 2004 ως το 2007 οι "Δυστυχώς Τίποτα" ουσιαστικά βρίσκονταν σε ένα πειραματικό στάδιο, όμως εκμεταλλέυτηκαν το χρόνο που πέρασε κάνοντας πρόβες, δουλεύοντας από νωρίς πάνω στο δικό τους υλικό και ηχογραφώντας ερασιτεχνικά ένα demo με τα πρώτα τους τραγούδια σε στίχους και μουσική του Μανόλη Λιανή. Στις 12 Ιουλίου 2008 και με αφορμή τη συμμετοχή τους στο 2ο Φεστιβάλ Μουσικών Συγκροτημάτων του Δήμου Γαλατσίου το γκρουπ πραγματοποιεί την πρώτη του ζωντανή εμφάνιση. Τον Οκτώβριο του 2008 ο Νίκος Μπάκαλος αποχωρεί, ενώ ταυτόχρονα η μπάντα αποκτά δύο νέα μέλη, τον Κωστή Γιδόπουλο και τον Αλέξη Κεχριμπάρη. Με αυτή την ολοκληρωμένη πια σύνθεση οι "Δυστυχώς Τίποτα" εμφανίζονται στις 24 Μαϊου 2009 στο ιστορικό Rodeo Club. Οι "Δυστυχώς Τίποτα" από τις 6 Οκτωβρίου 2009 κυκλοφορούν δωρεάν μέσω internet το promo cd που περιέχει μιά επιλογή τραγουδιών από τη συνολική ηχογράφηση και παραγωγή του υλικού τους στο home studio της μπάντας, σκοπεύοντας μέσα στους επόμενους μήνες να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους ολοληρωμένο album.

Site:
http://www.myspace.com/dystyxwstipota

Myspace:
http://www.myspace.com/dystyxwstipota

Band:
Λιάνης Μανώλης - Φωνητικά, Κιθάρα
Ελευθερίου Παναγιώτης - Κιθάρα
Αγγελόπουλος Άγγελος - Τύμπανα
Γιδόπουλος Κωστής - Πιάνο / Πλήκτρα
Κεχριμπάρης Αλέξης - Μπάσο

Είναι Απλά Μια Βουτιά (2010)
Tracklist:
1. Whojam
2. Δεν θα μείνεις εδώ
3. Είναι απλά μια βουτιά
4. Νυχτερινό
5. Τα θαύματα
6. Μια παλιά ιστορία
7. Τέρμα
8. Της αγάπης τα σκυλιά
9. Το μαγικό καπέλο
10. Φεύγουν καλκαίρια
11. Ο ναυαγός του νότου
12. Φυσάει αέρας

Download:είναι απλά μια βουτιά


Demo (2009)
Tracklist:
1. Whojam
2. Δε Θα Μείνεις Εδώ
3. Είναι Απλά Μια Βουτιά
4. Τέρμα
5. Τα Θαύματα
6. Μια Παλιά Ιστορία

Download
:
Dystyxws_Tipota_-_Promo_cd_2009.rar

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Μαύρη Μαγιονέζα - Δισκογραφία


Βιογραφικό:

Το συγκρότημα πρωτοεμφανίζεται το 1996 όταν το συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη ονόματι "Νυχτοπούλι" αποφασίζει να αλλάξει το όνομά του. Το "Νυχτοπούλι" έκανε την πρώτη του πρόβα το 1994, δηλαδή δύο χρόνια πριν, τα οποία γέμισε με συναυλίες σε διάφορα μπαράκια της πόλης και ένα demo με τίτλο: "Σπουδή στο μωβ : ο λυρισμός του ατάλαντου λύκου". Το 1996 ηχογραφούν στο RIFF στούντιο ένα demo CD που δύο χρόνια αργότερα, το 1998 θα γινόταν ο πρώτος τους δίσκος. Το "Μαύρη Μαγιονέζα" ηχογραφείται στο "M Studio" του Γιώργου Μάνιου και κυκλοφορούν από την EROS Music. Λίγους μήνες αργότερα γυρίζονται και οι "Μέντορες" , το πρώτο τους video clip. To 1999, η EROS Music κυκλοφορεί το CD συλλογή "Παράλληλες Rock Διαδρομές", στο οποίο εκτος από τη Μαύρη Μαγιονέζα, συμμετέχουν οι Ενδελέχεια και οι Magic de Spell (το CD είναι και multimedia και περιέχει το video από τους "Μέντορες"). Το 2000 βρίσκει το συγκρότημα για μια ακόμη φορά στο Μ Studio να ηχογραφεί το δεύτερο album του με τίτλο "Παραμόρφωση". Η συλλογή με τίτλο "Η νέα σκηνή της EROS" περιέχει δύο τραγούδια από την "Παραμόρφωση". Κάπου εκεί, γυρίζεται και το δεύτερο video clip του συγκροτήματος, "Η εντροπία σου είναι πολύ πιο μεγάλη", όπου το τραγούδι με τον παράξενο τίτλο, οπτικοποιείται πάνω σ' ένα σενάριο των ίδιων, στην πρώτη ουσιαστική απόπειρα του συγκροτήματος να περιγράψουν τη μουσική τους με εικόνες. Το 2002 βρίσκει το συγκρότημα να ηχογραφεί τον τρίτο τους δίσκο "Μανιτάρια και Μανιφέστα", οι ηχογραφήσεις του οποίου ολοκληρώνονται προς το τέλος του ίδιου χρόνου και κυκλοφορεί τον επόμενο. Οι συναυλίες έχουν πλέον εμπλουτιστεί με οπτικές προβολές και εξελίσσονται σ' ένα εντυπωσιακό πολυμεσικό θέαμα με πληθώρα μηνυμάτων για αυτιά και μάτια. Οι συναυλίες έχουν πλέον εμπλουτιστεί με οπτικές προβολές και εξελίσσονται σ' ένα εντυπωσιακό πολυμεσικό θέαμα με πληθώρα μηνυμάτων για αυτιά και μάτια. Αυτή τη φορά οι συνθέσεις αφήνουν τις όποιες ποιητικές της Μαύρης Μαγιονέζας κατά μέρους για να πουν, έξω απ' τα δόντια, πράγματα που όλοι βιώνουν αλλά ελάχιστοι έχουν τα κότσια να τραγουδήσουν. Η απίστευτη παραγωγή με τεχνικές που εφαρμόζονται στην Ελλάδα για πρώτη φορά, σε συνδυασμό με τις ευφάνταστες ενορχηστρώσεις και το ανακάτεμα ηλεκτρονικών και φυσικών οργάνων, δίνουν ένα album σφιχτό σαν γροθιά με 14 e-rock συνθέσεις γραμμένες όπως πάντα για τους απαιτητικούς φίλους και υποψιασμένους ακροατές. Το τέταρτο album της Μαύρης Μαγιονέζας με γενικό τίτλο " Καλή Όρεξη" κυκλοφορεί από την Tech Killa Records, την ιδιόκτητη από τους ίδιους δισκογραφική, ανεξάρτητη, εταιρία. " Ήταν ο μόνος τρόπος να έχουμε τον πλήρη έλεγχο της μουσικής μας" λένε οι ίδιοι, " χωρίς καλλιτεχνικές παρεμβολές ή οικονομικά παζάρια πάνω στην παραγωγή".

Band:
Ασημακόπουλος Ανδρέας - Φωνητικά, Κιθάρα
Μαντζουκίδης Κώστας - Μπάσο, Φωνητικά

Κάνιστρας Νέστωρ - Τύμπανα
Ναλμπάντης Ορέστης - Κιθάρα, Φωνητικά


Myspace:
www.myspace.com/mavrimagioneza

Site:
www.mavri-magioneza.com

Youtube
:

http://www.youtube.com/mavrimagioneza


#Για pre-orders και παραγγελίες cd απευθυνθείτε σ'αυτό το mail:
sales@musickitchen.com


Κατεβασέ Το (2010)
Tracklist:
1. Αστική Σπηλιά
2. Κατέβασέ Τους
3. Δόγμα
4. Δημόσιος Υπάλληλος
5. Παραμύθι
6. Σερίφη το πιστόλι σου
7. Διάλογος
8. Πράγματα
9. Τροχός
10. Προσευχή
11. Βροχή
12. Για σκέψου
13. Ελπίδα

Download:Κατεβασέ Το


Καλή Όρεξη (2007)

Tracklist:
1. Καλή Όρεξη
2. Junk Food (4 Thought)
3. Κοινό Μυστικό
4. Σύνθημα
5. Δακρυγόνα
6. Κίνηση Ματ
7. Περιπολικό
8. Glamour
9. Διάλλειμα Για Διαφημίσεις
10. Το Πιο Καλό Ναρκωτικό
11. Μαμά Αμερική
12. Τηλεοπτικός Θεός
13. Χωρίς Επωδό
14. Καλή Χώνεψη

Download:kalh_oreksh_2007_.rar


Μανιτάρια και Μανιφέστα (2003)

Tracklist:
1. Τεράστιο Πάρτυ
2. Ακολούθα Ή Οδήγα
3. Είναι Το Μίσος Τους, Οχιά
4. Μερικοι Άνθρωποι
5. Μια Τόση Δα Λέξη
6. Είσουν Καλό Ρομπότ, Σήμερα;
7. Τα Μάτια Που Σφαλίζουν Τη Φλόγα
8. Τι Είπε Ο Φοίνικας
9. Κοίτα Λίγο Τον Ουρανό
10. Καινούργιος Αιώνας
11. Είμεθα Rock ?!

Download:manitaria___manifesta_2003_.rar


Παραμόρφωση (2000)

Tracklist:
1. Ταξιδιώτη
2. Το Τελευταίο Δάκρυ
3. Τα Αγκάθια
4. Να Ζητήσουμε Απ΄το Διάολο Να Μας Πουλήσει Την Ψυχή Του (μέρος Α’)
5. Να Ζητήσουμε Απ΄το Διάολο Να Μας Πουλήσει Την Ψυχή Του (μέρος Β’)
6. Μην Σταματάς Να Χορεύεις
7. Ο Νεκρόφιλος Τζο
8. Η Εντροπία Σου Είναι Πολύ Πιο Μεγάλη
9. Νηπενθή
10. Μια Μπαλάντα Για Τη Νύχτα
11. Είμαι Ο Ρυθμός
12. Όπως Χαράζει Έτσι Αλλόκοτα
13. Το Χαρούμενο Τραγούδι Της Λύπης

Download:paramorfwsh_2000_.rar


Μαύρη Μαγιονέζα (1998)

Tracklist:
1. Μέντορες
2. Συλλογίσου Τον Φληβά
3. Πες Μας
4. Τα Σπασμένα Δεκανίκια
5. Μπαλάντα Που Δεν Έπρεπε Να Γίνει
6. Τα Πλοία Που Θα Σε Πάρουν
7. Σ’αγαπώ, Ουρλιάζοντας
8. Μικρή Ραψωδία Στον Πήτερ Παν Που Γέρασε
9. Όταν Με Δεις
10. Κάπου Να Πάω

Download:maurh_magioneza_1998_.rar

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Εντός Των Τειχών - demo (2009)

Οι "Εντός Των Τειχών" είναι μια μπάντα από την Κύπρο και παίζει hardcore punk με ελληνικό στίχο. Κινείται στον d.i.y. χώρο και το 2009 κυκλοφόρησε ανεξάρτητα ένα ομότιλτο demo.

Tracklist:
1. Δεντρόσπιτο
2. Μάσκα
3. Εκκλησία
4. Ένοχος κορεσμός
5. Αγωνιώδες τέλος
6. Εκκένωση
7. Εκπαίδευση
8. Σιχαίνομαι
9. Φυλακή
10. Κάθε μέρα
11. Ποδόσφαιρο
12. Ωμή αλήθεια

Download:Εντός Των Τειχών

Αιώνιο Σκότος - σ'ένα θρόνο προπαγάνδας (2007)

Οι Αιώνιο Σκότος είναι μια Thrascore, Crust punk μπάντα με ελληνικό στίχο. Το 2007 κυκλοφόρησε ανεξάρτητα ένα demo με 4 τραγούδια και τίτλο "σ'ένα θρόνο προπαγάνδας".

Tracklist:
1. Κραυγές αγωνίας
2. Υλοποίηση άγνοιας
3. Ουρλιαχτό του τρόμου
4. Σ'ένα θρόνο προπαγάνδας

Download:Αιώνιο Σκότος

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Συλλογή "Διατάραξη Κοινής Συνείδησης" (2006)

Την πρωτοβουλία για την έκδοση αυτής τη μουσικής συλλογής πήραν οι συλλογικότητες της συναυλιακής ομάδας Villa Amalias από Αθήνα, Accion Mutante από Καβάλα, το Porto Patrasso από Πάτρα καθώς και η πρωτοβουλία ατόμων και συγκροτημάτων από το αυτόνομο αντιεξουαστικό στέκι της Πάτρας. Είναι ανεξάρτητη προσπάθεια χωρις κάποιο συγκεκριμένο αντίτιμο αλλά με ελεύθερη συνεισφορά. Η συλλογή αυτή περιέχει ακυκλοφόρητα από d.i.y. μπάντες.

Tracklist:
1. Μαύρα Πρόβατα - Πόλεμος Για Το Αύριο
2. 925 - Wall of Prejudice
3. Ξένη Γή - Η Επίθεση Είναι Ο Μόνος Δρόμος
4. Χάσμα - Πολιτείες Της Οργής
5. Low Stone Nothing - Dogger
6. Timetrap - Fear
7. Πορεία Στο Περιθώριο - Γκρίζα Πόλη
8. Βαλπουργία Νύχτα - Αλήθεια Ενάντια Στην Ιστορία
9. Μεθυσμένα Ξωτικά - Τσάο Καφάο
10. Αμόκ - Νοσταλγική Χαρά
11. Kill The Cat - Already Dead
12. So Uzd - Worship Crime
13. Straitjacket Fit - Abyss Fish - Skull Trepanation
14. Terrorismo Musical - Reality Is Nothing
15. Επιθανάτιος Ρόγχος - Στους Θαλάμους

Download:Διατάραξη Κοινής Συνείδησης

Ειδικές Δυνάμεις

πληροφορίες από www.mic.gr

Από τους πιο γνήσιους εκφραστές αυτού που αγαπάμε να ονομάζουμε ελληνικό ροκ με δύο δίσκους στο ενεργητικό του ("Ειδικές Δυνάμεις" Polygram 1989 και "Δημήτρης Πίγγος και Ειδικές Δυνάμεις" Musicland 1993) το σχήμα κινείται στο χώρο της ροκ μουσικής με ελληνικό στίχο, όπου εκτός των δικών τους τραγουδιών παρουσιάζουν και τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών (Πυξ Λαξ, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, Παύλου Σιδηρόπουλου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Σαββόπουλου, Τζίμη Πανούση, Νίκου Παπάζογλου κ. ά.) Έμπειροι από τις συναυλίες τους σε όλη την Ελλάδα ερμηνεύουν σε δική τους διασκευή και με μοναδικό τρόπο τραγούδια των Ζαμπέτα, Τσιτσάνη, Καζαντζίδη.

Βand:
Δημήτρης Πίγγος - τραγούδι, κιθάρα
Πηγή Κωνσταντίνου - τραγούδι
Γιώργος Παλτόγλου - πλήκτρα
Κώστας Μπαλατσός - τύμπανα
Γιώργος Παπαδόπουλος - μπάσο


Δημήτρης Πίγγος & Ειδικές Δυνάμεις (1993)
Tracklist:
1. Χαμένος στο πλήθος
2. Βάζω μπρος και φεύγω
3. Κλεμμένο όνειρο

Download: single
*Ευχαριστώ τον φίλο Γιώργο γι'αυτό το διαμαντάκι


Ειδικές Δυνάμεις (1989)
Tracklist:
1. Προσπαθώ
2. Σ'αναζητώ
3. Πάμε Και Όπου Βγει
4. Αντιζηλίες
5. Μπερδεμένες Καταστάσεις
6. Δημοσθένους Λέξις
7. Άλμπουμ
8. Για Ένα Φίλο
9. Άνοιξε Τα Φτερά Σου

Download:Eidikes_dynameis__LP-RIP___1989_.rar