Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Άγγελος Μουρβάτης

Ο Μουρβάτης Άγγελος έχει αποφοιτήσει από τα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης ασκεί όμως το επάγγελμα του μουσικού στη Ξάνθη πάνω από είκοσι χρόνια,
σε ωδεία της πόλης και πλέον στο δικό του μουσικό εργαστήριο, όπου παραδίδει μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας.
Μετά από τόσα χρόνια καταξίωσης στο χώρο πραγματοποιεί πολλές συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.
Είναι 40 ετών και ζει με την οικογένεια του μόνιμα στη Ξάνθη.
Oι εμφανίσεις του είναι πολλές, μερικές απο αυτές είναι με τους: Β.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΛΚΙΝΟΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ (φεστιβάλ "χύμα στο κύμα" στην Κεραμωτή), με Δ. ΓΑΛΑΝΗ στη κεντρική σκηνή του forum στη Θεσ/νικη τον Ιούνιο του 2003 ,ΠΥΞ ΛΑΞ , ΤΣΟΠΑΝΑ RAVE , ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ (Άρδας 98 κ Δρυμός 2002), στο ΜΥΛΟ της Θεσσαλονίκης με τους ΜΑΣΚΕΣ και MAGIC DE SPELL και με συγκροτήματα όπως ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ, ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ,ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ, ΡΟΔΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ, ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ, ALANPARSONSPROJECT, GILBIE CLARKE και φυσικά με τους SCORPIONS.


Site:
http://www.mourvatis.gr/


Καλημέρα (2003)
Tracklist:
1. Καλημέρα
2. Άνοιξη
3. Θάλασσα
4. Ουρανός
5. Φωτιά στον αέρα
6. Σταγόνα
7. Θα είμαι εδώ
8. Ήλιος της ανατολής
9. Όλα ίσο απέχουν
10. Μη μιλάς
11. Καληνύχτα

Download:A.Mourvaths_-_kalhmera__2003_.rar



Το Παραμύθι της Χαράς και της Λύπης (2000)
Tracklist:
1. Ταξίδι στο φως
2. Στα βάθη του ουρανού
3. Το παραμύθι της χαράς και της λύπης
4. Δρόμοι Χαράς
5. Μακρινά αστέρια
6. Αθώο Αίμα
7. Ανεμοστρόβιλος
8. Σκία
9. Ο τρελλός με τα πύρινα μάτια
10. Έρημη Γη

Download:A.Mourvaths_-_paramythi_ths_xaras_kai_ths_lyphs__2000_.rar



Ψυχή (1998)
Tracklist:
1. Χρώματα ονείρου
2. Στην αφάνεια
3. Δεν μπορείς να καταλάβεις
4. Εικόνες νεκρές
5. Το όραμα των νέων ουρανών
6. Ψυχή
7. Χαμόγελο
8. Χαμένος παράδεισος

Download:A.Mourvaths_-_psyxh__1998_.rar

Τέκνα της Οργής - demo (2009)

Τα Τέκνα της Οργής δημιουργήθηκαν μέσα στο 2008 σαν μια προσπάθεια εξωτερίκευσης και επικοινωνίας ιδεών και στίχων ενάντια στο κοινωνικο-οικονομικό κατεστημένο το οποίο προσδιορίζει την ζωή μας.

Το demo ηχογραφήθηκε την περίοδο μεταξύ Μαίου-Ιουνίου του 2009 στο στέκι των Π.Ο.Φ.Π.Π. (Πολιτιστική Ομάδα Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών). H μιξη και το μαστερινγκ εγινε απο τον Μιλτο(ab-sense/warcode) Το υλικό θα εμφανιστεί στο full-length CD που σχεδιάζεται να ηχογραφηθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα, μαζί με το υπόλοιπο υλικό του συγκροτηματός.


Myspace:
www.myspace.com/teknatisorgis


Tracklist:
1.Αιώνιος εξεγερμένος
2.Μανιφέστο
3.Στάχτη στα μάτια
4.Εχθροί
5.Τέκνα της Οργής

Download:Τέκνα Της Οργής

Locomondo - Live (2009)

Οι Loco Mondo (στα Ισπανικά σημαίνει ''τρελος κοσμος'') είναι ένα επταμελές σχήμα από την Αθήνα, το οποίο δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2001. Η μουσική τους είναι μία μίξη από Reggae, Ska και Latin ρυθμούς τους οποίους δεν διστάζουν να συνδυάσουν με Ελληνικό στίχο.

Ο πρώτος τους δίσκος, “Ένας τρελός κόσμος” κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2004 από την MBI. Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ τους οι Locomondo έκαναν μία σειρά ζωντανών εμφανίσεων στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Τραγούδια όπως το “Trendy Λίτσα” και το “100 Αφρό” ακούστηκαν αρκετά στο Ελληνικό ραδιόφωνο ενώ το τραγούδι “Στην Αθήνα” μπήκε στο play list του Radio France Internationale για 2 μήνες.

Το 2005, οι Locomondo ταξίδεψαν στην Τζαμάικα μετά από πρόσκληση του τρομπονίστα των θρυλικών Skatalites, Vin Gordon, γνωστό και ως “Don Drummond Jr.” για να γράψουν τον καινούργιο τους δίσκο.
Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας μπορεί να ακουστεί στο cd με τίτλο “12 μέρες στην Jamaica” (ΜΒΙ, Ιούλιος 2005). Τραγουδούν στα Ελληνικά αλλά και στα Αγγλικά, επηρεασμένοι από την ενέργεια και τον ήχο της Τζαμάικα, έχοντας αριστοτεχνικά πλεγμένο εντός τους το Ελληνικό στοιχείο. Ο εν λόγω δίσκος των Locomondo μπήκε στα Ελληνικά charts τον Αύγουστο του 2005 και η διασκευή της γνωστής “Φραγκοσυριανής” του Μάρκου Βαμβακάρη γνώρισε μεγάλη επιτυχία.
Έχουν παίξει ως support group με σπουδαία συγκροτήματα όπως οι Skatalites, οι Chumbawamba, Ska Cubano, Manu Chao κ.α

Το γνωστό συγκρότημα, μετά την καλοκαιρινή περιοδεία του στην Ελλάδα και το εξωτερικό και τη συμμετοχή τους με τη διασκευή του τραγουδιού του Μάρκου Βαμβακάρη «Φραγκοσυριανή» στο soundtrack της ταινίας του τούρκο-γερμανού σκηνοθέτη Fatih Akin “Soul Kitchen”, επιστρέφει στη σκηνή του Κύτταρο Live έχοντας στις αποσκευές του ένα διπλό LIVE CD που θα κυκλοφορήσει 18 Νοεμβρίου 2009 .

Το Locomondo Live περιέχει ζωντανά ηχογραφημένα τραγούδια του συγκροτήματος απ’ τις συναυλίες τους την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2009 στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και αγαπημένες διασκευές.
Το διπλό live cd των Locomondo εκτός από τραγούδια δισκογραφημένα περιέχει και αρκετά αδισκογράφητα -καινούργια και παλιά- που όλοι τα έχουμε αγαπήσει, τραγουδήσει και χορέψει στις συναυλίες τους.

Tραγούδια όπως «Το μαγικό χαλί», το οργανικό “Balkan Orgy”, «Χέρια σαν κι αυτά», που μαζί με τις διασκευές των τραγουδιών του Bob Marley (Redemption Song), Manu Chao (Mala Vida), Jovanotti (L’ ombelico del mondo) και άλλων τραγουδοποιών της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής, μεταφέρουν κάτι από την ενέργεια και τη μαγεία των ζωντανών εμφανίσεων των Locomondo.

Στις συναυλίες τους που είναι γνωστές για τη ζωντάνια και την ενέργειά τους, οι Locomondo συνηθίζουν να στήνουν μία γιορτή όπου κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα, θίγοντας παράλληλα τα κακώς κείμενα με τον γνωστό τους τρόπο.


Myspace:
www.myspace.com/locomondo


Site:
http://locomondo.gr/



Tracklist:

CD1
1. INTRO
2. LOCOMONDO THEME
3. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ
4. ΦΡΑΓΚΟΣΥΡΙΑΝΗ
5. SISTER SHINE
6. BALKAN ORGY
7. ME WANNA DANCE
8. ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΛΙ
9. ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΙΜ
10. L'OMBELICODEL MONDO
11. TRENDY ΛΙΤΣΑ
12. ΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΠΑΡΤΙ
13. REGGAE MUSIC
14. PRO
15. YANKA
16. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
17. REDEMPTION SONG
18. ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ
19. SPIRIT OF MICE

Download:locomondo_live_cd_1.rar

CD2
1. AY AY AY
2. ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΙΚΟ ΝΕΡΟ
3. Ο ΓΛΑΡΟΣ
4. ΓΕΛΑΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ
5. ΨΕΥΤΙΚΗ ΖΩΗ
6. BRAIN CONTROL
7. SKA ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
8. BETTER LISTEN
9. ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ
10. 100 ΑΦΡΟ
11. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
12. ΦΑΙΝ
13. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
14. ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ
15. MALA VIDA
16. LOCOMONDO.GR
17. GIMME HOPE JO'ANNA
18. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ
19. ΧΕΡΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ

Download:locomondo_live_cd_2.rar

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Παρείσακτοι - Δισκογραφία

Το όνομα ‘’ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΙ’’ βγήκε καθαρά από τον τρόπο ζωής μας, αλλά και γιατί νοιώσαμε έτσι. Κυρίως επειδή σιχαθήκαμε την ιδεολογία του χρήματος, στην οποία η μάζα ενδίδει, και αντιταχθήκαμε συνειδητά. Γιαυτό δεν επιδιώκουμε σε καμιά απολύτως περίπτωση φράγκα ή χειροκρότημα, αλλά σκοπός μας είναι τόσο να εκφραστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα(ούτως ώστε κάποιος που θα ακούσει τα κομμάτια είτε να ικανοποιηθεί εσωτερικά με την έννοια ότι τον εκφράζουν κι αυτόν, είτε να προβληματιστεί και να αναρωτηθεί γιατί κρατάμε αυτή την στάση) όσο και να βοηθήσουμε κι εμείς στην κατασκευή του δρόμου προς την πλήρη αυτοοργάνωση. Η μουσική άλλωστε αποτελεί ένα ιδιαίτερο μέσο έκφρασης και δε γουστάρουμε ούτε κατά διάνοια οι απόψεις μας να γίνουν προϊόντα σε ράφια, εμπόρευμα σε αποθήκες και να εκμεταλεύονται για οικονομικά οφέλη. Πιστεύουμε πως, οτιδήποτε κι αν θέλει κανείς να δημιουργήσει, θα συμπεριλαμβάνονται μεν οι μόχθοι και οι θυσίες, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από το επιθυμητό και καρποφόρο(αλλά όχι κερδοφόρο) αποτέλεσμα. Γενικά, σε αυτόν τον αλλοιωμένο κόσμο νιώσαμε ‘’υποχρεωμένοι’’ να μιλήσουμε, να φωνάξουμε, να γράψουμε, να τραγουδήσουμε, να εκδηλώσουμε ενέργειες, να συμμετέχουμε-ενισχύουμε αλληλέγγυες συλλογικές και αυτόνομες δραστηριότητες και προσπάθειες. Ευχαριστούμε θερμά όσους μας βοήθησαν και μας βοηθούν... Οι Παρείσακτοι δημιουργήθηκαν τέλη του 2005. Το συγκρότημα αποτελείται από 4 άτομα και δεν έχει αλλάξει κανένα μέλος. Το χειμώνα του 2008 βγάλαμε ένα cd demo με 4 τραγούδια. Τον Μάιο του 2010 βγάλαμε το πρώτο μας cd album με τίτλο ‘’Ράγκναροκ’’.



Ράγναροκ (2010)
Tracklist:
1. Εισαγωγή
2. Φτύσ' Τους
3. Αιχμάλωτοι Του Κράτους
4. Πολιτική Καταδίκη
5. Δικαίωμα Ζωής
6. Αηδίασα
7. Εδώ Στην Παλαιστίνη
8. Απόγνωση
9. Οι Παλιάτσοι
10. Ενός Λεπτού Σιγή
11. ΕΛ.ΑΣ. Εάλω
12. Παρείσακτοι
13. Ζοφερή Πραγματικότητα




Demo (2008)
Tracklist:
1. αηδίασα
2. πολιτική καταδίκη
3. ΕΛ.ΑΣ. εάλω
4. οι παλιάτσοι

Download:Pareisaktoi_-_demo_2008.rar

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Σταύρος Λογαρίδης

Ο Σταύρος Λογαρίδης γεννήθηκε το 1953 στην Κωνσταντινούπολη. Πρώην μέλος των "Poll" και τον "Ακρίτας". Το 1978κυκλοφορεί την πρώτη του προσωπική δουλειά με τίτλο "Λογαρίδης Σταύρος" ενώ 2 χρόνια αργότερα κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος με τίτλο "Σε Άλλη Γη". Το 1985 κυκλοφορεί ο τρίτος δίσκος με τίτλο "Με Τα Φεγγάρια Χάνομαι" και το 1996 κυκλοφορεί τις "Ονειρεμένες Πολιτείες". Ακολουθούν 2 ακόμη ολοκληρωμένες δουλειές, το 2002 "Μια Βουτιά Στην Αγάπη" και το 2007 "Ξαφνικά Καλοκαίρι". Έχει πολλές συμμετοχές και συνεργασίες με διάφορα ονόματα της ελληνικής σκηνής.

Myspace:
http://www.myspace.com/logaridis


Λογαρίδης Σταύρος (1978)
Tracklist:
1.Το πρώτο τραγούδι
2.Πόλεμος
3.Ραντη
4.Σνιφ, σνιφ
5.Jane
6.Close to the Door
7.Ο απελπισμένος
8.Light
9.Παρ' ολίγο
10.Βέρα Κρους εξπρές

Download:
Stauros_Logaridis_-_Stauros_Logaridis__1978_.rar


Μουσική Για Εικόνα (1995)
Tracklist:
1.Στέλλα (ορχηστρικό)
2.Γλύστρισα Μες Το Κενό
3.Χιονισμένες Σκέψεις (ορχηστρικό)
4.Το Αφεντικό
5.Στέλλα 2 (ορχηστρικό)
6.Το Τριφυλλάκι
7.Αννούλα
8.Χιονίζει Κι Είμαι Μόνος Μου
9.Saigon (ορχηστρικό)
10.Έρωτας (ορχηστρικό)
11.V.22150G.G (ορχηστρικό)
12.Οικογένεια Ζαρντή
13.Είναι Κόλαση Η Αγάπη
14.Αετοί Στο Δοξάρι Του Γιώργου (ορχηστρικό)
15.Saigon
16.Θεέ Μου Παντοδύναμε
17.Reggae
18.Το Πρώτο Τραγούδι
19.Αυτοσχεδιασμός Στο Σπίτι (ορχηστρικό)
20.Αριάδνη Αγάπη Μου (ορχηστρικό)
21.Οικογένεια Ζαρντή (ορχηστρικό)

Download:Stayros_Logaridhs_-_Mousiki_Gia_Eikona__1995_.rar


Μια Βουτιά Στην Αγάπη (2002)
Tracklist:
01.Θα σε βρω
02.Μια βουτιά στην αγάπη - Με την Ελ. Τσαλιγοπούλου
03.Γλυστράω
04.Μικρή μου αλήθεια
05.Σόνια
06.Μη φοβάσαι - Με τους Ν. Πορτοκάλογλου & Κ. Λειβαδά
07.Της νύχτας το όνειρο
08.Το άσχημο παπί - Με τον Μανώλη Φάμελλο
09.Έρχεται όποτε θέλει
10.Όσο πάει
11.Μες στα φώτα
12.Η συνοικία
13.Φοινικιές

Download:Stauros_Logaridis_-_Mia_Voutia_Stin_Agapi__2002_.rar


Με Τα Φεγγάρια Χάνομαι (επανέκδοση 2008)
Tracklist:
1.Ανατολή
2.Στις άκρες απ’ τα μάτια σου
3.Ήρθες σαν μπόρα
4.Αλλοδαπή
5.Από βαρύ ζεϊμπέκικο μέχρι σκληρό ροκάκι
6.Ταξίμι
7.Με τα φεγγάρια χάνομαι
8.Για σένα
9.Αυτό το βράδυ
10.Αίνιγμα
11.Δεν ήξερες τι άξιζα

Download:Stauros_Logaridis___Eleytheria_Arvanitaki_-_Me_Ta_Feggaria_Xanomai__epanekdosi_2008_.rar

Incognia - Incognia (2008)

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2002 στη Νέα Φιλαδάλφεια. Η μπάντα έχει στο ενεργητικό της αρκετά live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και συμμετοχές σε διάφορους διαγωνισμούς. Το 2008 κυκλοφόρησε η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Incognia".

Band:
Βαλσάμης Αντώνης - Φωνητικά
Κοκολάκης Κώστας - Κιθάρα, Φωνητικά
Μοδές Χρήστος - Scratch, Sampler
Τζήμας Κωνσταντίνος - Μπάσο


Myspace:
http://www.myspace.com/incognia

Tracklist:
1.Φιάσκο (intro)
2.Περιμένω
3.Ο Τελευταίος Χορός Του Σχολείου
4.Χρειάζομαι Αγάπη
5.Σαν Άγγελος
6.Τόσα Καλοκαίρια (feat Αρβανιτίδη Ζίνα)
7.Φταίνε Οι Στιγμές
8.Ο Φυγάς
9.Τα Πρώτα Σου Βήματα
10.Πάντα Εδώ (feat Κοττάκης Δημήτρης)
11.Τρεις Ευχές

Download:Incognia_-_Incognia__2008_.rar

Δημητρακούδης Θάνος - Στο Δρόμο (2008)

Ο Θάνος Δημητρακούδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976. Στην ηλικία των 15 ετών άρχισε να παίζει κιθάρα και να γράφει τα πρώτα του τραγούδια. Από το 1992 ως το 1997 εμφανίζεται με φίλους και διάφορα μουσικά σχήματα σε αρκετά rock bars της πόλης. Τον Απρίλιο του 1997 γνωρίζει τους "Πράσσειν Άλογα" και γίνεται τραγουδιστής τους. Μαζί τους κυκλοφορεί 3 δίσκους. Τον Ιανουάριο του 2005 αποχωρεί από το συγκρότημα. Τον Οκτώβριο του 2006 κυκλοφορεί τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Στο Δρόμο".

Myspace:
http://www.myspace.com/thanosdimitrakoudis

Tracklist:
1.Απ΄την Αρχή
2.Mωρό Μου
3.Όνειρα Γλυκά
4.Έλα Ξανά
5.Στο Δρόμο
6.Αυτή Η Πόλη Μ΄αρρωσταίνει
7.Μακριά
8.Μη Φοβάσαι
9.Δεν Θα Σε Ξεχάσω
10.Όπως Παλιά
11.Άλλη Μια Φορά
12.Τόσο Καιρό

Download:Dhmhtrakoudhs_Thanos_-_Sto_Dromo.rar

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Samatistas - Δισκογραφία

Ένα συγκρότημα με ποικιλία στα γούστα και απλότητα στην έκφραση. Τους αρέσει το χιούμορ και το Rock ‘n’ Roll, σε όλες τις εκδοχές του.
Είναι οι SAMATISTAS (το αντίδοτο της νύστας) και ο πρώτος τους δίσκος λέγεται"Απόψε Κάνεις Jam" και κυκλοφόρησε το 2005 ενώ ο δεύτερος το 2007 με τίτλο "Νο2 Η Επιστροφή". Παίζουν ό,τι περνάει απ' το χέρι τους αλλά τους αρέσουν το rock, το funk, το punk, η patchanka, το λαϊκό, το κυριλέ, το έντεχνο, το άτεχνο, το δημοτικό, το γυμνάσιο, οι μπαλάντες, η όπερα, η συμφωνική μουσική, η ατονική μουσική, η κατατονική μουσική, οι καντάδες, οι μαντινάδες και οι μακαρονάδες. Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα για τι σαματατζήδες μιλάμε θυμηθείτε τη διασκευή της "Ανθισμένης Αμυγδαλιάς" που έπαιξαν σε post-punk εκδοχή.

Ο Οδυσσέας Γαλανάκης και ο Κυριάκος Δαρίβας έχουν μία πλούσια ιστορία στην ελληνική ροκ σκηνή, αφού προέρχονται από το συγκρότημα «Απροσάρμοστοι» και έπαιζαν με τον Παύλο Σιδηρόπουλο από το 1980 έως το θάνατό του, στις αρχές της δεκαετίας του ‘90. Ο Οδυσσέας Γαλανάκης συμμετείχε από το 1999 έως το 2002 στο συγκρότημα του Νίκου Πορτοκάλογλου. Ο Κυριάκος Δαρίβας είναι μέλος και του συγκροτήματος του Δημήτρη Πουλικάκου «Οι Άσοι του Καράτε Νο2».
Στο δίσκο «Απόψε κάνεις JAM» συμμετέχει στο συγκρότημα και ο Σταύρος Μεραμβελιωτάκης ως guest-star, με δικές του συνθέσεις.


Οι SAMATISTAS είναι:
Νίκος Ακτύπης (μπάσο φωνή),
Οδυσσέας Γαλανάκης (κιθάρα, φωνή) και
Κυριάκος Δαρίβας (τύμπανα, φωνητικά).



No2 Η Επιστροφή (2007)
Tracklist:
1. samatistas
2. Bingo Byjama-Part 1
3. τα τοτέμ της φυγής
4. ζωή, παιχνίδι άγριο
5. φτωχά και ανέμελα
6. ενωμένο Βερολίνο
7. King Riscon
8. tatoo
9. E-36
10. enduro
11. if we try
12. Bingo Byjama-Part 2
13. τα πάνω-κάτω
14. ο τρίκυκλος
15. Αθήνα blues
16. απορίας άξιον




Απόψε Κάνεις Jam (2005)
Tracklist:
1. στο λεοφωρείο
2. ελπίζω
3. μπούρου - μπούρου (συμμετοχή Δημήτρη Πουλικάκου)
4. απόψε κάνεις jam
5. βλέπω στο σύστημα (συμμετοχή Δημήτρη Πουλικάκου)
6. ο τρίκυκλος
7. ο αναποφάσιστος
8. η πόλη - φάντασμα
9. bingo byjama
10. η γριά παγώνα
11. η ανθισμένη αμυγδαλιά
12. ο αποφασισμένος
13. υπόγειος σιδηρόδρομος

Download:Samatistas_-_apopse_kaneis_jam.rar

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Δημήτρης Πουλικάκος - Δισκογραφία

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21 Ιανουαρίου 1943, επί της οδού Πατησίων, από σχετικά εύπορη αστική οικογένεια. Ο πατέρας του ήταν φημισμένος καρδιολόγος της εποχής και η μητέρα του γιατρός επίσης (μικροβιολόγος - βιοχημικός). Η αδελφή του πατέρα του ήταν σύζυγος του πολιτικού Παναγιώτη Κανελλόπουλου. Συμμετείχε στην έκδοση του περιοδικού "Πάλι" μαζί με τους Νάνο Βαλαωρίτη, Παναγιώτη Κουτρουμπούση, Γιώργο Μακρή με δικά του κείμενα καθώς και μεταφράσεις. Για πολλά χρόνια έκανε ραδιοφωνικές εκπομπές, αυτοαποκαλούμενος ως "Θείος Νόντας" (έτσι τον αποκαλούσε και ο Παύλος Σιδηρόπουλος, τον οποίο ο ίδιος αποκαλούσε ανηψιό), σε διάφορους σταθμούς (σημειωτέον ποτέ δεν χρησιμοποίησε το πραγματικό του όνομα σαν ραδιοφωνικός παραγωγός). Υπήρξε μέλος του συγκροτήματος MGC, το οποίο οφείλει το όνομά του στον ηθοποιό Ντίνο Ηλιόπουλο, και αρχηγός του ροκ συγκροτήματος Εξαδάκτυλος και των "Αχ-Βαχ" (στους οποίους έπαιζαν εκτός των άλλων, μπάσο-φωνητικά ο Σταμάτης Σπανουδάκης και πλήκτρα ο Άλεξ Σπυρόπουλος, γνωστός από το Aγγλικό συγκρότημα των δεκαετιών 60-70 "Nirvana". Συνεργάσθηκε στενά ως συνθέτης, εκτελεστής, παραγωγός και μουσικός με πολλούς άλλους 'Έλληνες rockers και συγκροτήματα. Έγινε ιδιαιτέρως γνωστός με τις εμφανίσεις του σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στις δεκαετίες του '70, ’80 και του ’90. Οι κυριότερες εμφανίσεις του είναι στις ταινίες: Άρπα κόλλα (1982), Ο δράκουλας των Εξαρχείων (1983), Made in Greece (1987), Το μετέωρο βήμα του πελαργού (1991), Θηλυκή εταιρεία (1999) κ.α. Οι κυριότερες τηλεοπτικές του εμφανίσεις είναι στις σειρές Οι Αυθαίρετοι (1990) και Σαπουνόπετρα (1995).


Live (2006)
Tracklist:
1. ΤΟ '69 ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ
2. ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΑ [ALL ALONE THE WATCH-TOWER]
3. I WANNA BE YOUR DOG
4. JEAN GENIE
5. WHERE HAVE ALL THE GOOD TIMES GONE
6. I WANT YOU TO LOVE ME
7. COLD TURKEY
8. REVENUE MAN
9. BACK TO ZERO
10. SHE'S SO COLD
11. LIFE DURING WARTIME
12. HARLEM SHUFFLE
13. ΤΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΡΟΔΟΚΟΥΣΕ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ

Download:D.Poulikakos_-_live__2006_.rar




Αδέσποτα Σκυλιά (2004)
Tracklist:

CD1
1. ΤΑΞΙΔΕΨΑ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
2. ΦΡΑΓΚΟΙ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΜΟΡΗΑ - συμμετέχει η Λιζέτα Νικολάου
3. ...ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ...
4. ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΜΟΥΣΟΥΝΙΤΣΑ (ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ)
5. ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ
6. ...I'LL GIVE YOU SOME... (instrumental)
7. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΞΕΡΩ - συμμετέχει η Λιζέτα Νικολάου
8. DRIVING WHEEL
9. EIN AFRIKANISCHES (ICH LIEBE DICH) PAKET
10. ΤΙ ΜΠΟΥΚΟΦΣΚΙ, ΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΦΣΚΙ ή ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΑΡΠΑΧΤΟΒΥΖΟΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΑΣΤΟΠΕΟΔΟΥΛΗΣ ή ORIENTAL WRAP
11. PERICLETO RITORN' A MAMMA
12. ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ - τραγούδι : Βλάσης Μπονάτσος, δεύτερη φωνή : Δ.Πουλικάκος
13. ΣΚΥΛΙΣΙΑ ΖΩΗ (Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΠΑΙΤΗ)
14. ΥΠΑΡΧΩ
15. OH, MAY THAT THIS ICY WINTER GOETH
16. ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡ' ΕΚΕΙ
17. ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ SHERWOOD ΣΤΟΝ ΜΕΛΑΝΑ ΔΡΥΜΟ
18. ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗ

CD2
1. COLD TURKEY
2. JEAN GENIE
3. ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ (instrumental)
4. ΡΑΜΠΙ - ΡΑΜΠΙ
5. ΦΥΓΗ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ (instrumental)
6. WHERE HAVE ALL THE GOOD TIMES GONE
7. BEDBUG BLUES
8. I'LL GIVE YOU AN AFRIKANISCHES PAKET (instrumental)
9. Η ΣΦΙΓΞ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΣ (Μ' ένα κοκτέιλ στο χέρι)
10. ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙ' ΑΓΑΠΗ (instrumental)
11. BLUE SUEDE SHOES
12. ΓΥΡΩ - ΓΥΡΩ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΑ
13. Ms HOT LIPS (instrumental)
14. ΑΜΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ
15. ΤΟ '69 ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ
16. MIA BOSSA, ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ NOVA (instrumental)
17. BEDBUG BLUES (Version DEMO)
18. I WANT YOU TO LOVE ME
19. SHE'S SO COLD
20. ΚΟΥΤΣΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ (instrumental)
21. I WANNA BE YOUR DOG
22. BACK TO ZERO
23. ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ (instrumental)
24. LIFE DURING WARTIME
25. ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΘΑΛΑΣΣΙΑ (instrumental)
26. HARLEM SHUFFLE
27. ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ (instrumental)
28. REVENUE MAN
29. ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ (instrumental)
30. Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (instrumental)

Download:D.Poulikakos_-_adespota_skylia__2004_.rar




O Θείος Νώντας Ξέρει (1998)
Tracklist:
1. ΣΚΟΝΗ, ΠΕΤΡΕΣ, ΛΑΣΠΗ
2. ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ
3. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ
4. ΑΛΛΕΓΡΙΑ ΜΕΣ ΣΤΗ ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΖΩΝΗ
5. ΚΑΛΛΙΟ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ
6. ΧΤΕΣΙΝΑ ΤΡΑΙΝΑ
7. ΠΕΣ ΜΟΥ ΒΡΕ ΤΡΕΛΛΗ
8. ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ
9. ΣΑΝ ΔΥΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ
10. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ
11. HOWLIN' AT THE MOON
12. ΧΤΕΣΙΝΑ ΤΡΑΙΝΑ ΤΟ '91
13. I'LL GIVE YOU SOME
14. I'LL GIVE YOU SOME (LIVE)
15. NA ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ
16. Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Download:D.Poulikakos_-_o_theios_Nwntas_kserei__1998_.rar




Crazy Love Στου Ζωγράφου (1979)
Tracklist:
1. LITTLE QUEENIE
2. TILL THE END OF THE DAY
3. PURPLE HAZE
4. WOOLY BULLY
5. WOMAN TO WOMAN
6. CRAZY LOVE
7. BAD TIMES
8. GIMME SHELTER
9. THE CHRISTIAN LIFE
10. BLUES MEDLEY

Download:D.Poulikakos_-crazy_love_stou_zwgrafou__1979_.rar



Μεταφοραί Εκδρομαί ο Μήτσος (1976)
Tracklist:
1. ΣΚΟΝΗ, ΠΕΤΡΕΣ, ΛΑΣΠΗ
2. ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ
3. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ
4. ΜΩΡΟ ΜΟΥ
5. ΚΑΛΛΙΟ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ
6. ΧΤΕΣΙΝΑ ΤΡΑΙΝΑ
7. ΠΕΣ ΜΟΥ ΒΡΕ ΤΡΕΛΛΗ
8. ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ
9. ΣΑΝ ΔΥΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ
10. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ

Download:D.Poulikakos_-_metaforai__ekdromai_o_Mhtsos__1976_.rar

Δ.Πουλικάκος & Σ.Λογαρίδης - τα παιδία παίζει (2009)


Η μόδα της διανομής νέων κυκλοφοριών μέσω εφημερίδων πριν βγουν στα δισκοπωλεία (καμιά φορά χωρίς να βγουν εκεί ποτέ) έχει ήδη κάμποση ιστορία στο εξωτερικό με μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Ray Davis των Kinks, ο Prince και ο Paul McCartney να καταφεύγουν σε αυτή τη λύση για να διακινήσουν τη μουσική τους. Αντίστοιχα φαινόμενα άρχισαν πρόσφατα και δειλά δειλά να φαίνονται και στην ελληνική δισκογραφία. Μπορεί τέτοιες κινήσεις να καταδεικνύουν εν μέρει και μία κατάντια της μουσικής βιομηχανίας αλλά και της έντυπης δημοσιογραφίας, δεν παύει όμως μερικές φορές να λειτουργεί ευεργετικά απελευθερώνοντας μουσικούς που υπήρξαν στο παρελθόν δέσμιοι των κυκλωμάτων των δισκογραφικών εταιριών. Το τελευταίο τεύχος (20/12/09) της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας μας έφερε κοντά σε δύο από τις ιστορικότερες μορφές του ελληνικού ροκ, τον Δημήτρη Πουλικάκο και τον Σταύρο Λογαρίδη μέσα από μία πολύ προσεγμένη συσκευασία που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχες που θα βρίσκατε σε κάποιο δισκάδικο.

Από την πλευρά του «Θείου Νώντα», το στούντιο υλικό αντλείται κυρίως από την πιο πρόσφατη κυκλοφορία του "Αδέσποτα Σκυλιά" του 2004. Όχι μόνο όμως. Τα πραγματικά διαμάντια είναι οι ακυκλοφόρητες εκτελέσεις των "Dead Flowers" (Rolling Stones), "Φτάνει Πια" και οι εναλλακτικές (τρίτες αν δεν κάνω λάθος) και πολύ ενδιαφέρουσες εκτελέσεις του "Να Φύγει Αυτός Ο Χειμώνας" και "Υπάρχω" που κατά την άποψή μου είναι καλύτερες από τις αντίστοιχες που υπήρχαν στον προαναφερθέντα δίσκο αλλά ελαφρώς κατώτερες από αυτές που είχαν πρωτοπαρουσιαστεί στη συλλογή του παλιού Ποπ & Ροκ με τίτλο "Ο Θείος Νώντας Ξέρει" και στην ταινία "O Δράκουλας Των Εξαρχείων" αντίστοιχα. Αν αυτά είναι τα διαμάντια όμως, τι να πει κανείς για τις ζωντανές εκτελέσεις που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της ημέρας όπως οι διασκευές στα "The Letter", "You Keep Me Hanging On", "I Can Tell", "Mercury Blues", "Ο Μπάμπης Ο Φλου" και κυρίως τα δικά του "Άνευ Ουσίας, Άνευ Σημασίας", "Τι Μας Λες", "Κάλλιο Μιας Ώρας", η παρουσία των οποίων και μόνο αναγάγει σε πραγματικό απόκτημα την κασετίνα αυτή. Η συνεισφορά του Πουλικάκου ολοκληρώνεται με την παρανοϊκή, Zappική εκτέλεση του "Crazy Love" από την ομώνυμη ζωντανά ηχογραφημένη κυκλοφορία. Τα περισσότερα εκ των παραπάνω, βέβαια, όσοι παρακολουθούν πιστά τις συναυλίες του γνωρίζουν ότι είναι δεδομένα στο πρόγραμμά του.
Αντίστοιχα ο Λογαρίδης προσθέτει τραγούδια κυρίως από τις πιο πρόσφατες δουλειές του με κάποιες επιτυχίες να ξεχωρίζουν όπως το "Περασμένος Αιώνας", ενώ δεν περνά απαρατήρητη και η προσθήκη του ορχηστρικού "Μενεξεδένια Πολιτεία" η έντονη ομοιότητα του οποίου με το μεταγενέστερο "Chariots Of Fire" είχε δημιουργήσει αντιδικία με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου που κατέληξε μέχρι και στα δικαστήρια. Επίσης ξεχωρίζουν οι ζωντανές εκτελέσεις των "2000 Light Years From Home" (Rolling Stones) και "Jean Genie" (David Bowie) καθώς και οι επανηχογραφήσεις (αν δεν κάνω λάθος) των δύο τραγουδιών που είχε παραχωρήσει o Παύλος Σιδηρόπουλος στον Λογαρίδη.



Download:
Cd1:D.Poulikakos_-_S.Logaridhs_-_ta_paidia_paizei__2009__cd1.rar
Cd2:ta_paidia_paizei_cd2.rar

Γιάννης Λογοθέτης - Ελλαδέξ (1975)


Γιάννης Λογοθέτης (ΛοΓο), γεννήθηκε στη Θάσο. Άρχισε να δημοσιεύει γελιογραφίες από 17 χρονών. Συνεργάστηκε με εφημερίδες όπως: Τα Νέα, Το Βήμα, Ελευθεροτυπία, Έθνος, Αυγή, Daily Mirror , Synday Telegraph και περιοδικά όπως: Ταχυδρόμος, Εικόνες και άλλα.
Έχει εκδόσει 21 Βιβλία με γελοιογραφίες, ένα Βιβλίο μαγειρικής (ΛοΓομαγειρέματα, εκδόσεις Καστανιώτη) και τελευταία ένα βιβλίο με συγκεντρωμένα όλα του τα τραγούδια με τίτλο: "Ασπρα, Κόκκινα, Κίτρινα, Μπλε", εκδόσεις Παπαϊωάννου. Έχει πάρει μέρος σε διεθνείς εκθέσεις σκίτσου στον Καναδά, στη Γερμανία, στην Ιταλία και στη Βουλγαρία. Στην Ελλάδα έχει κάνει ατομικές εκθέσεις με γελοιογραφίες, ενώ συμμετείχε και σε ομαδικές.

Παράλληλα έχει κάνει ραδιοφωνικές εκπομπές στον FLASH και στον 9.84 και τηλεοπτικές στην ΕΡΤ με τίτλο: "Χαμογελάστε λοξά να φανεί το χρυσό δοντάκι". Έγραψε την επιθεώρηση "Βαριετέ" που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα. Στη δισκογραφία εμφανίστηκε το 1971 γράφοντας στίχους.

Συνεργάστηκε με τους Δήμο Μούτση, Λουκιανό Κηλαηδόνη, Βασίλη Αρχιτεκτονίδη, Γιώργο Χατζηνάσιο, Γιάννη Κιουρτσόγλου, Χριστόδουλο Χάλαρη, Σταύρο Κουγιουμτζή, Πέτρο Βαγιόπουλο, Βασίλη Δημητρίου, γράφοντας τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες, τις οποίες τραγούδησαν οι: Μοσχολιού, Μητσιάς, Γαλάνη, Πάριος, Αλεξίου, Καλογιάννης, Μάνου, Κιουρκτσόγλου, Ανδρεάδης, Αμπαζής, Πουλόπουλος, Χρύσανθος, Πουλικάκος, ΛαΒίνα, Λετονός, Κοντογιάννης, Γιάννης Γκιωνάκης, Θύμιος Καρακατσάνης και Τάκης Μηλιάδης.

Στη δεκαετία του 70 καθιέρωσε το χιουμοριστικό τραγούδι με τρεις μεγάλους δίσκους που έγραψε για τον Θέμη Ανδρεάδη. Τα τελευταία χρόνια τραγουδάει τα τραγούδια του και ο ίδιος. Ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής: στον "Αστρολάβο", στην "Αίθουσα Σκουφά", στην "Έκφραση" της Γλυφάδας, στο "Δαίδαλμα".

Tracklist:
1. Πολύ ωραίο στυλ (Γ. Κιουρκτσόγλου) Δ. Πουλικάκος
2. Άδικοι κόποι (Γ. Κιουρκτσόγλου) Ι. Κιουρκτσόγλου
3. Μάτι (Γ. Λογοθέτη) Χρ. Λεττονός
4. Στα γενέθλιά μου (Γ. Λογοθέτη) Δ. Πουλικάκος
5. Το ανθρωπάκι μου (Γ. Λογοθέτη) Γ. Λογοθέτης
6. Ο στρατηγός (Γ. Κιουρκτσόγλου) Χρ. Λεττονός
7. Η κασέτα και η Λέττα (Γ. Κιουρκτσόγλου) Δ. Πουλικάκος-Ι. Κιουρκτσόγλου
8. Ο Ελληνέξ (Γ. Λογοθέτη) Χρ. Λεττονός
9. Στο σπίτι για νοικοκυρά (Γ. Χατζηνάσιου) Σ. Παυλής
10. Πελοπίδα, Πελοπίδα (Γ. Λογοθέτη) Ι. Κιουρκτσόγλου
11. Η δίκη (Γ. Κιουρκτσόγλου) Χρ. Λεττονός
12. Το κοκοράκι (Ζ. Κορίνθιου) Αδελφοί Κατσάμπα

Download:Giannhs_Logotheths_-_Elladeks__1975_.rar

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Χωρίς Περιδέραιο - Δισκογραφία

πληροφορίες από anexartisi.gr

Ξεκίνησαν σαν τριμελής μπάντα στην Αθήνα τέλη του 1983. Τα μέλη του συγκροτήματος ήταν οι Νίκος Αγγελής φωνή και πλήκτρα, Κώστας Κόλλιας πλήκτρα και Παντελής Πετρονικολός κιθάρα. 'Εδωσαν κάποιες συναυλίες στην Αθήνα, οι οποίες αντιμετωπίσθηκαν από την πλειοψηφία του κοινού με αρνητική διάθεση, ίσως λόγω των αλληγορικών στίχων και της synth-pop-electro-punk μουσικής με πλήκτρα. Το '83 κυκλοφόρησαν το επτάιντσο "'Ανωση/Το Χρώμα Και Το Σχήμα" από την "Art Nouveau". Το εξώφυλλο του επτάιντσου είχε επιμεληθεί ο εκκεντρικός ζωγράφος Δημήτρης Γέρος. Το '85 ηχογράφησαν στο "Mustes-Sound Studio" εννιά νέα κομμάτια, τα οποία και κυκλοφόρησαν την ίδια χρονιά σε lp από την "Λαιστρυγόνα" με τίτλο "Χορός Για Μουσική". Στο δίσκο αυτό συμμετείχαν και οι μουσικοί Γιάννης Ντρενογιάννης κιθάρα (ex "Cpt Neφος"), Γιώργος Δρακόπουλος πλήκτρα και Στέφανος Λαρετζάκης τύμπανα. Λίγο μετά την έκδοση του δίσκου αυτού η μπάντα διαλύθηκε.
Μετά τη διάλυσή τους ο Πετρονικολός συνέχισε σαν session μουσικός. Ο Ντρενογιάννης έπαιξε στους "Anti Troppau Council", "Libido Blume" και "Yeah", ο Δρακόπουλος στους "Moist Device" και "Venericna Bolest" και ο Λαρετζάκης στους "Moist Device".


Χορός Για Μουσική (1985) επανακυκλοφορία 2008
Tracklist:
1. Έγχρωμη Γρίππη
2. 48 Σιωπές
3. Θέλω Να Στο Πώ
4. Ganuma De Linarus
5. Χορός Για Μουσική
6. Το Αίμα Δε Γίνεται Νερό
7. Βότκα
8. Κρότοι Κροταλίες
9. Νορβηγία

Download:Xwris_Perideraio_-_xoros_gia_mousikh__1985_.rar



Άνωση
(1983)

Tracklist:
1. Άνωση
2. Το Χρώμα Και Το Σχήμα

Download:Xwris_Perideraio_-_anwsh__1983_.rar

Ευχαριστώ όλους αυτούς που έχουν μοιραστεί το υλικό τους κατα καιρούς μαζί μας..

Συλλογές "Fragmenta"

Fragmenta Ι (1989)
Tracklist:
1. Άντι - νεκρή πλειοψηφία
2. Panx Romana - συναγερμός
3. Viridian Green - νύχτα
4. R.R. Hearse - Endlessleep

Download:Fragmenta_I__1989_.rar



Fragmenta II (1990)
Tracklist:
1. Σάρκα - Τρέλλα
2. Petunia Pig - A Dream So Grey
3. Έρεβος - Έρεβος
4. Lost Bodies - Stretch Reflex

Download:Fragmenta_II__1990__7__.rar




Fragmenta V (1992)
Tracklist:
1. Λευκή Συμφωνία - στη δική μου πόλη
2. Λευκή Συμφωνία - θέλω έναν καλύτερο κόσμο
3. Ψυγείο Ψυγείο - με αυταπάρνηση
4. Ψυγείο Ψυγείο - σκότωσε με με τα κέρατα σου
5. Pillow - for the love she could not feel
6. Ding An Sich - a hollow image of fulfilled desire
7. Ding An Sich - our name is melancholy
8. Groove Machine - nowadays
9. Groove Machine - in those days

Download:Fragmenta_V__1992_.rar

Ευχαριστώ όλους αυτούς που έχουν μοιραστεί το υλικό τους κατα καιρούς μαζί μας..

Συλλογή "Sessions 1 - 5 ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις" (pop & rock/2000)


Tracklist:
Διάφανα Κρίνα – χρειάζομαι μέρες
The Earthbound – the valley
Στρογγυλό Κίτρινο – κάτω από τα σύννεφα
Will-O-Wisp – ring of time
Relevant Box – morning song

Download:Sessions_1_-_5_akykloforhtes_hxografhseis__pop___rock_2000_.rar

Συλλογές "Atlantis Records"

1st Year '04-'05 (2005)
Tracklist:
1. Κέρινοι και Ρεί - πρέπει να βγώ
2. Tommie Bouzianis - a little more
3. Ηχογλυκαιμία - ένα άσχημο όνειρο
4. Στίγμα '90 - underground ποντίκια
5. Καταραμένοι - μοναξιά
6. Πλοκάμι του καρχαρία - o Νικολάκης
7. Worms - ονειροβατώ
8. Στάθης Αρτινός - οι άγγελοι μαθαίνουν να πετάνε
9. Ανώνυμος συγγραφέας - παλεύοντας με τον θάνατο
10. Τάκης Γραμμένος - αν θυμηθείς
11. Πλοκάμι του καρχαρία - chicken lover
12. Υποσυνείδητο - ένα τραγούδι για την χαρά μου
13. Κέρινοι και Ρεί - χειρότερο
14. Λήτης - νύχτα είναι θα περάσει
15. Tommie Bouzianis - hey Joe

Download:Atlantis_-_1st_year__04-_05__2005_.rar



Pure Rock (2005)
Tracklist:
1. Εγώ Δεν...(Αλλιώς mix) - ΤΣΟΠΑΝΑ RAVE
2. Άγγελος - ΚΕΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΡΕΙ
3. Σαν Προσευχή - ΕΞΟΔΟΣ ΦΥΓΗΣ
4. Έξοδος Φυγής - ΣΚΙΑΣ ΦΩΣ
5. Ένα τραγούδι για τη Χαρά μου - ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ
6. Γι' αυτούς - ΑΣΩΤΟΙ
7. Όταν ο ήλιος πάψει ν΄ανατέλλει - ΣΤΑΘΗΣ ΑΡΤΙΝΟΣ
8. Πες μου - ΚΤΙΡΙΟ 2
9. Στη λυσσασμένη τροχία - ΕΡΕΙΣΜΑ
10. Μια φωτογραφία σου & κάτι από σένα - ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΠΟΡΕΙΑ
11. Νυχτώνει - ΛΗΤΗΣ
12. Αν θυμηθείς - ΤΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
13. Καλίμπρα - ΧΡΟΝΟΦΥΓΑΔΕΣ
14. Μα δεν ξέρω - ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ
15. Ντιρινίνι - ΠΛΟΚΑΜΙ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ

Download:Atlantis_-_Pure_Rock__2005_.rar



Pure Rock II (2006)
Tracklist:
1. Ασκοί Του Αιόλου - Όλα Είναι Απλά
2. Δωδέκατη Νύχτα - Μου Λείπεις
3. Το Πλοκάμι Του Καρχαρία - Μη Μιλάς
4. Αμόλα Καλούband - Kung Fu Master
5. Αντίπερα Όχθη - Να Με Προσέχεις
6. Έμμονο Γκρίζο - Στάσιμες Εικόνες
7. Πλέγμα - Να Με Προσέχεις
8. W.C. - Κρυμμένα Μυστικά
9. Resident Criminals - Κυκλώματα
10. Χριστίνα Μπράτουσκα - Που Νά 'σαι
11. Παράξενοι Ταξιδιώτες - Τώρα Μ' Αφήνεις
12. Τάκης Γραμμένος - Θάλασσα
13. Διονύσης Κοτσάκης - Ένα Τσιγάρο Απ' Τα Βαριά
14. Δημήτρης Δημητράκας - Ο Μπάμπης Ο Φλου
15. Ρίχτερ - Φευγάτος

Download:Atlantis_-_Pure_Rock_II__2006_.rar



Pure Rock III (2006)
Tracklist:
1. ΞΥΠΝΑ - Α.Τ.Μ.
2. ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΩ (HARDCORE MIX) - The Worms
3. ΝΑΡΚΗ - Μέδουσα
4. ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Αγρυπνοι Φρουροι
5. ΣΑΝ ΣΩΠΑΙΝΩ - Στάθης Αρτινός
6. ΡΙΑΛΙΑ - Στίγμα 90
7. ΘΡΑΚΙΟΤΙΚΟ - Χριστόφορος Κροκίδης
8. TOTAL EGLIPSE - Ελένη Νταουντάκη
9. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - Δημήτρης Κοντολέων
10. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ - Folder
11. ROSES - Παράξενοι Ταξιδιώτες
12. ΠΕΦΤΩ - Μυστικά Μονοπάτια
13. ΟΡΚΟΣ - Μέντορες

Download:Atlantis_-_Pure_Rock__III__2006_.rar



Pure Rock 4 (2008)
Tracklist:
1. Ένοχες Σκέψεις - Είσαι ακόμα εδώ
2. Γυμνά Καλώδια - Δάκρυα στο χώμα
3. Μικρές Αλήθειες - Μικρές Αλήθειες
4. Όνυξ - Δεν είμαι εδώ
5. Αλκυονίδες Μέρες - Λίγη Φύση
6. Ste-Fighters - Πέντε και να καίει
7. Ρίχτερ - Τύψεις
8. Silence - Cries
9. Παναγιώτης Αγγελόπουλος - Κοιτάζοντας την βροχή
10. Διονύσης Φαρμάκης - Τίποτα
11. Νετρίνο - Τα χαραγμένα σχέδια
12. Δημήτρης Ταυρίδης - Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα
13. Morsimon - Ιστός της αράχνης

Download:Atlantis_-_Pure_Rock_4__2008_.rar

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Μεταμεσονύχτια Προβολή - Ματωμένη Πρεμιέρα (1993)


Οι Μεταμεσονύχτια Προβολή σχηματίστηκαν το 1991 στις Σέρρες. Το 1993 κυκλοφόρησαν την μοναδική τους ανεξάρτητη δουλειά με τίτλο ματωμένη πρεμιέρα ενώ το 1994 πήραν μέρος στη συλλογή της wipe out "Το Μαγικό Βοτάνι" με το τραγούδι θύτης χωρίς πρόθεση.

#Το αρχείο αυτό το μοιράστηκε μαζί μας ο φίλος Borbis και τον ευχαριστούμε πολύ!


Band
:
Παναγιώτης Ταραβάνης (vocals, guitar),
Χρήστος Λαμπρούδης (guitar),
Λευτέρης Αιδινίδης (bass),
Αλέκος Στρωματιάς (drums)


Label:Decapitated Records

Format:Vinyl, LP, Album
Country:Greece

Released:1993
Genre:Rock
Style:Alternative Rock


Tracklist
:

1. Εσωτερική Αιμοραγία
2. Ελεύθερη Πτώση
3. Μωβ Ανταύγιες
4. Προκαθορισμένο Τέλος
5. Ματωμένη Πρεμιέρα
6. Άφθαρτο Όνειρο
7. Μεσ' Το Παιχνίδι
8. Κηδεία Ονείρων

Download:Metamesonyxtia_Provolh_-_matwmenh_premiera__1993_.rar

Oberon# - μηδέν ένα (2000)


Κλασικά πληροφορίες δεν μπόρεσα να βρώ! Κυκλοφόρησαν ένα cd με τίτλο "μηδέν ένα" το 2000 από τη Virgin. Κινείται σε ατμοσφαιρικούς electro rock ρυθμούς με τα synths να έχουν το πρώτο λόγο.

Βand:
Θοδωρής Κατεμίδης:συνθετητές,πιάνο,sequenser
Δόμνα Κουντούρη:τραγούδι
Γιώργης Σακελλαρίου:κιθάρες,φωνή,ούτι

Tracklist:
1. #.
2. ο κύκλος της σιωπής
3. από νάϋλον και σκόνη
4. στιγμές
5. ερωτικό
6. η μορφή της μοίρας
7. νεφιρέλ
8. παράλογο
9. μαζικές παραισθήσεις
10. ο βίαιος θάλαμος
11. αναπνοή

Download:Oberon__-_mhden_ena__2000_.rar