Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Συλλογή "Comedy Masturbation Metal - Rock"

Αν ψάξετε στην mp3θήκη σας κάπου θα ξεθάψετε μουσικές διαφορετικές από τις συνηθισμένες, αλλόκοτες, αλήτικες αλλά ταυτόχρονα τόσο οικίες στα αφτιά σας. Λένε πως υπάρχει και η άλλη πλευρά της μουσικής, η σκοτεινή, η μυστήρια, η «απαγορευμένη» (όχι όπως της Τζούλιας!)…

Μουσική μόνο για λίγους, για καθαρά ανοιχτά αφτιά και βρώμικα μυαλά, πρόστυχους και βωμολόχους ανθρώπους. Βγαλμένη από την καθημερινή ζωή συνυπάρχοντας αρμονικά η χυδαιότητα και το χιούμορ, εμπλουτισμένη με διαστροφικές σκέψεις και αρώματα μιας άλλης εποχής!

Αυτή λοιπόν η ένδοξη κατηγορία ελληνικής μουσικής που μας χάρισε άπειρο γέλιο στα παιδικά μας χρόνια (σε κάποιους αρέσει ακόμα και σήμερα!) ακούει στο όνομα Comedy Masturbation Metal – Rock. Καυστικό χιούμορ που τις περισσότερες φορές φτάνει στα άκρα της αηδίας με μικρά αισιόδοξα παραθυράκια αλήθειας. Η απελευθερωτική κυκλοφορία ιδεών και συνειδητοποιήσεων φέρνει τρομερά στιχουργικά αποτελέσματα και αν μη τι άλλο μας προσφέρουν ένα δροσιστικό διάλλειμα γέλιου από τα συνηθισμένα ακούσματα μας.

Ποιος δεν έχει σιγοτραγουδήσει τον ύμνο «ο γ@μι@ς» (γεια σας είμαι ο γ@μι@ς της γειτονιάς σας!) από τους πρωτοπόρους του είδους Καφρίλιον, ποιος δεν έχει ακούσει το «ο ήλιος καίει» από τους μεταμοντέρνους Το Πλοκάμι Του Καρχαρία η το γνωστό πλέον HITτάκι των Ανώριμων «στο πρώτο ραντεβού». Στη λίστα των masturbation band έρχονται να προστεθούν οι Ν-Carkade, Μετάληρα, Panx Poutana, Los Grimachos, Ολικής Αλέσεως και αρκετοί άλλοι που άφησαν το στίγμα τους στο μουσικό στερέωμα!

Masturbation Metal:
Παρακλάδι της εγχώριας metal σκηνής που χαρακτηρίζεται στο ξεκίνημά του από την άθλια μουσική, την άθλια παραγωγή και τους στίχους που μοιάζουν με κρεσέντο πολύωρης παλινδρόμησης του πέοντ@ κατά την τρυφερή εφηβική ηλικία. Αποτέλεσμα της απόλυτης καΐλας που διακρίνει αυτά τα συγκροτήματα είναι οι απολύτως ανοιχτοί μουσικοί (λέμε τώρα) ορίζοντες (από καφρίλες, ποζεριές και metal του μπιμπερό μέχρι Μενιδιάτη και βγάλε)...

Ιδιαίτερη άνθιση παρουσίασε το ιδίωμα στο δεύτερο μισό των 90's, με κύριο βήμα την στήλη των ελληνικών κυκλοφοριών του περιοδικού Metal Hammer, στο οποίο οφείλει και την ονομασία του. Μετά το κίνημα του masturbation metal άρχισε να ξεφτίζει, όχι όμως πριν παρουσιάσει πραγματικά διαμάντια του είδους που πρεσβεύουν με ταλέντο, τέχνη και αξιοπρέπεια την πραγματική μ@λ@κί@ στην μουσική, πάντα με σεβασμό στην μεγάλη εθνική μας παράδοση στον τομέα (της μ@λ@κί@ς).

Απολαύστε Υπεύθυνα: (X) «ΑΥΣΤΗΡΩΣ κατάλληλο για όλoυς»!
1. Ανώριμοι – στο πρώτο ραντεβού
2. Baking Powder – η σφραγίδα της Χάγης
3. Cleftones – βρωμερό
4. Δασική Έκταση – ο παλιατζής (new version)
5. Ενδοπαλαμικοί Παλινδρομιστές – our secret combination
6. Καφρίλιον – ο γ@μι@ς
7. Κόκκαλο – άνετος κι ωραίος
8. Los Grimachos – αφού τρώω κρεμμύδια
9. Lost Bodies – υπερβολικά
10. Λούγκρες Πνίχτε Τα Κουνέλια - Knockin on heavens door
11. Μετάληρα – Αναϊς
12. N-Carkade – ο ήλιος ο πράσινος
13. Ολικής Αλέσεως – γιούργια
14. Panx Poutana – disco killer
15. Serena Krist – άρωμα γυναίκας
16. The STEFighters – 5 και να καίει!
17. Το Πλοκάμι Του Καρχαρία - Τω Προσπλιειτήρηο
18. Trendy Hooliguns – άντε σπάσε
19. Δε.Μα.Ξ.Η.Μα.Μ - Star

Download:Greek_Masturbation_metal-rock.rar

Δεν υπάρχουν σχόλια: