Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Looming Tities (2009)

Tο 2006 μια χαρούμενη παρέα από τη Ρόδο "Looming Tities" εμφανίστηκε στις ακροάσεις του Schoolwave. Φορούσαν βερμούδες και στραβά καπελάκια και όση ώρα παίζανε χοροπηδούσαν σαν ελατήρια. «Μουσικά δεν είμαστε πολύ ψαγμένοι. Μας αρέσει απλά να παίζουμε σε πάρτι», είχαν πει στην επιτροπή (Γιάννης Πετρίδης, Νίκος Κυπουργός, RainingPleasure).

Λίγους μήνες μετά οι Looming Titties ανέβαιναν στη σκηνή του Schoolwave. Τρεις χιλιάδες άτομα άκουσαν για πρώτη φορά την «Ούρσουλα». Σήμερα η «Ούρσουλα» είναι το πιο δημοφιλές τραγούδι του Schoolwave -έχει φτάσει τα 55.000 views στο YouTube. Πώς εξηγείται αυτή η επιτυχία; Ίσως επειδή είναι το πρώτο pop-punk τραγούδι με ελληνικό στίχο. Ίσως γιατί ο στίχος είναι απλός και άμεσος χωρίς να το προσπαθεί. Ίσως γιατί απλά το τραγούδι έχει πλάκα και αυτό αρκεί.

Από τότε έχουν παίξει τρεις φορές στο Schoolwave ως guests και έχουν κάνει πολλά live σε club της Αθήνας και σε Θεσσαλονίκη, Πρέβεζα, Χανιά στο πλαίσιο του Schoolwave on Tour. Τον Ιούλιο του 2009 ήρθε και η στιγμή για τον πρώτο τους δίσκο από τη δισκογραφική εταιρεία του Schoolwave (“XS Records”) και μουσικό παραγωγό τον Χρυσόστομο Μουράτογλου.


Myspace:
http://www.myspace.com/loomingtitties


Tracklist:
1. Όμορφη Μέρα Ξεκινά
2. Ούρσουλα
3. Εσύ Φταις
4. Και Τι Έγινε
5. Το Λεωφορείο
6. Το Μπάνιο Κάνει Καλό

Download:
Looming_Titties__2009_.rar

Δεν υπάρχουν σχόλια: