Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Ντόμινο - όνειρα χύμα κι έρωτας ποίημα (2003)


Οι Ντόμινο κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά το 2003 από την Legend Records. Υδρυτικό μέλος της μπάντας είναι ο Βασίλης Πάντσιος ο οποίος ευθύνεται για τους στίχους, την σύνθεση και το τραγούδι στο συγκρότημα. Τον έχουμε δεί να συμμετέχει και σε άλλες προσπάθειες όπως οι "Δίδυμος & #4".
Εμένα προσωπικά μου θυμίζουν τους "Κάθοδος Των Μυρίων"! Έχουν παίξει σε πολλές μουσικές σκηνές στη Αθήνα αλλά και στην επαρχία. Όπως λέει και ο ίδιος ο δημιουργός "Μετά από χρόνια προσπάθειας και επιμονής (μιας και δεν μπήκαμε σε κάνα ριάλιτι να μας έρθουν όλα βολικά…) κερδίσαμε ένα συμβόλαιο με την εταιρία LEGEND και κάναμε τον δίσκο ΝΤΟΜΙΝΟ ‘’Όνειρα χύμα κι έρωτας ποίημα’’. Από εκεί ξεχώρισε η διασκευή της ‘’Συννεφούλας’’ που ο αγαπητός κ. Διονύσης Σαββόπουλος είχε την καλοσύνη να μου επιτρέψει να συμπεριλάβω στο άλμπουμ, αν και της είχα αλλάξει τα φώτα. Οι ΝΤΟΜΙΝΟ διαλύθηκαν ήσυχα κάποια στιγμή,(είναι δύσκολο να περάσει ένα συγκρότημα στο επόμενο επίπεδο χωρίς promotion και management) και ο καθένας μας τράβηξε το δρόμο του.
Το κομμάτι πάντως σε μια εντελώς δική του πορεία, παίχτηκε αρκετά στα ραδιόφωνα, κυκλοφόρησε και σε μια συλλογή τραγουδιών της LEGEND,’’ καθώς και σε μια συλλογή του περιοδικού Δίφωνο ‘’ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ’’ πριν κάνα χρόνο. "


Band:
Κατερίνα Σκρέκη (στο ρόλο της ‘’Συννεφούλας’’)
Λεωνίδα Φιλίντα - μπάσο,
Γιάννη Λάζο – κιθάρα,
Γιώργο Καραχάλιο - τύμπανα,
Νίκο Ντεκούλη - πλήκτρα


Tracklist:
1. Συννεφούλα (Δ.Σαββόπουλος)
2. Όνειρα Χύμα Κι Έρωτας Ποίημα
3. Βάλε Με Σ'ένα Ρεφρέν
4. Αγάπη Θηρίο
5. Solo
6. Κρυφό Μου Πάθος
7. Αλήτισσα Καρδιά
8. Τα Βαμπίρια
9. Έτη Φωτός
10. Ξημερώνει
11. Μεσάνυχτα
12. Όλα Τα Ψέματα Του Νου
13. Η Πανδώρα

Download:Ntomino_-_oneira_xyma_kai_erwtas_poihma__2003_.rar

Δεν υπάρχουν σχόλια: