Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Null - άχρωμος αιώνας (2009)


πληροφορίες από musiccorner.gr

Ετυμολογία και προέλευση : Null (Μηδέν - απόλυτο μηδέν - άκυρος - κανείς) = από το λατινικό null us = από το ne + unus = από το αρχαιοελληνικό νη (αρνητικό μόριο) + ένας = κανείς, άκυρος

Τους NULL (Ναλ) αποτελούν οι:
Αχιλλέας Διαμαντής - κιθάρα,
Τρύφων Κουτσουρέλης - πλήκτρα,
Παναγιώτης Χαραμής - μπάσο,
Τάκης Ήντας - τύμπανα,
Νεκτάριος Γεωργιάδης - φωνή.

Πρόκειται για μια παρέα πέντε μουσικών που τους ένωσε η κοινή τους αγάπη για τη μουσική. Όλοι έχουν στο ενεργητικό τους συνεργασίες και συμμετοχές σε δουλειές μερικών από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής. Όμως η ανάγκη τους να εκφράσουν τη δική τους μουσική άποψη ήταν πολύ έντονη. Έτσι οι μέχρι πρότινος περιστασιακοί συνεργάτες ενώθηκαν στο συγκρότημα NULL. Κάθε Πέμπτη εδώ και 1,5 χρόνο εμφανίζονται στο Barouge στο Γκάζι κάνοντας το μαγαζί να παίρνει φωτιά με το ροκ πάρτι τους. Με ξένες διασκευές από τον χώρο της εναλλακτικής ροκ σκηνής αλλά και με δικά τους κομμάτια, όπως το «Πιάσε με...» και το «Νύχτα Τρόμου», μετατρέπουν με τον massive ήχο τους το κάθε live σε γεγονός!
Το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο «Άχρωμος αιώνας» κυκλοφορεί τώρα από την Impact Music.
Περιλαμβάνει 12 κομμάτια ανάμεσα στα οποία τα «Πιάσε με» και «Νύχτα τρόμου» που ήδη παίζονται στα ραδιόφωνα. Δυνατός ροκ ήχος και λόγια που δεν μένουν στην επιφάνεια.


Myspace:
www.myspace.com/nullrockband

Site:
http://nullband.com/


Tracklist:
1. Πιάσε με
2. Νύχτα τρόμου
3. Αστρική προβολή
4. Με μια συγγνώμη
5. Ψευδαισθήσεις
6. Άχρωμος αιώνας
7. Να ζήσω
8. Με κάθε αυγή
9. Μη μιλάς, μη ρωτάς
10. Να ξαναγεννηθώ
11. Άναψε το φως
12. Για μια στιγμή

Download:
Null_-_axrwmos_aiwnas__2009_.rar

Δεν υπάρχουν σχόλια: