Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Medoussa - Θα ρθω ξανά (2006)

Medussa - θα'ρθω ξανά (metal / rock)

Η MEDOYSSA είναι μία σχετικά καινούρια μπάντα, από τον Πειραιά. Ιδρύθηκε στα μέσα του 2002 και υπηρετεί από τότε την Ελληνική Rock-Metal σκηνή. Από τότε έως σήμερα υπήρξαν κάποιες αλλαγές στη σύνθεσή της, μέχρι να κατασταλλάξουν στην σημερινή.
Η μπάντα κινείται σε σκληρούς ήχους, γύρω από τον μουσικό κόσμο της Ελληνικής Rock-Metal σκηνής, δημιουργώντας συνεχώς νέο υλικό με Ελληνικό στίχο πάντα. Οι στίχοι γράφονται και ερμηνεύονται από τον front man της μπάντας Δημήτρη Καραπιπέρη, κλείνοντας μέσα τους ένα είδος ποίησης και ρεαλισμού, χωρίς να λείπουν οι σκληρές και καυστικές έννοιες.Η μουσική της MEDOYSSA δημιουργείται και ενορχηστρώνεται από τους μουσικούς της, Γιώργο Βάλβη, Θοδωρή Ζαβιτσιάνο, Αναστάσιο Καλλιντέρη, φτάνοντας σ’ ένα αποτέλεσμα που η μπάντα έχει επιλέξει να προσφέρει στο χώρο. Δισκογραφικά οι MEDOUSSA έχουν να μας παρουσιάσουν 2 δουλειές. Το παρθενικό τους ομώνυμο single που κυκλοφόρησε το 2003 σε παραγωγή Studio II, και το «Θα ‘ρθω ξανά», που είναι η καινούργια τους δουλειά. Κυκλοφόρησε στα τέλη του 2006, με παραγωγή SK Studio και του Κώστα Ζυγουράκη, από την Atlantis Records. Το «Θα ‘ρθω ξανά», είναι μία πολύ αξιόλογη δουλειά. Περιέχει 8 ελληνόφωνα κομμάτια, με χαρακτηριστικό τους τις μεταλλικές κιθάρες, κάτι το οποίο δεν συναντάμε συχνά σε ελληνόφωνες μπάντες. Ποιητικοί στίχοι, που ερμηνεύονται με τον πιο κατάλληλο τρόπο από τον Δημήτρη Καραπιπέρη , έτσι ώστε να δένουν με τη μουσική.



Myspace
:
www.myspace.com/medoyssa




Οι MEDOUSSA είναι
:


Δημήτρης Καραπιπέρης - φωνή

Γιώργος Βάλβης - μπάσο

Θοδωρής Ζαβιτσάνος - τύμπανα

Αναστάσιος Καλλιντέρης - κιθάρα




Tracklist:
1. Θα ρθω ξανά
2. Νάρκη
3. Προσευχή
4. Ορίζοντας
5 . Ακροβάτης
6 . Τρέχω
7 . Ασημένια σφαίρα
8. Ξένη αγάπη



Download:
Medussa.rar

1 σχόλιο:

Mercedes είπε...

Φίλε μου seidi,

το λινκ της Medoussas - Θα ρθω ξανά (2006) είναι down. Γίνεται να το ξανανεβάσεις στο mediafire; Θα χαιρόμουνα πολύ γι' αυτό και συγχαρητήρια για το site σου είναι υπέροχο. Σ' ευχαριστώ!